Το τηλεφώνημα της Σταυρούλας Πολάκη στον πατέρα της μετά το «συγχωροχάρτι» του Τσίπρα

Must Read

Τις πρώτες ευχές για την παραμονή του μπαμπά της στα ψηφοδέλτια τις πήρε ο Παύλος Πολάκης από την «εκπάγλου ομορφιάς» κόρη του. Ως γνωστόν, προχθές η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος αποφάσισε ομόφωνα την παραμονή του Παύλου Πολάκη στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες, και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Την ώρα δηλαδή που ο Αλέξης Τσίπρας έδινε το πράσινο φως στον εκρηκτικό βουλευτή, η 23χρονη Σταυρούλα Πολάκη τηλεφωνούσε στον μπαμπά της για τα νέα. Η κόρη του Πολάκη είναι ομολογουμένως μια μελαχρινή καλλονή, που καθηλώνει όσους τη βλέπουν με την ομορφιά της.

Ο Παύλος Πολάκης με τις κόρες του

Στο ΑΠΘ

Σαρώνει τα αμφιθέατρα του ΑΠΘ στο διάβα της. Είναι φοιτήτρια στη Νομική Θεσσαλονίκης, λίγο πριν από το πτυχίο, και, όπως μαθαίνουμε, όσοι τη βλέπουν την προτρέπουν να αφήσει τα δικηγορικά και γίνει μοντέλο. Εχει καθηλωτική, άγρια ομορφιά, συνδυάζοντας το σκούρο, μελαχρινό δέρμα και τα ολόμαυρα μαλλιά με καταγάλανα μάτια.

Η «Μόνικα Μπελούτσι» της Κρήτης χάρηκε που ο πατέρα της πήρε τελικά «συγχωροχάρτι» για ό,τι έκανε και ό,τι μάλλον θα συνεχίσει να κάνει… «Στο σπίτι μού κάνουν και οι τρεις γυναίκες κριτική, αλλά με εμπιστεύονται, διότι ξέρουν τι έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου» έχει δηλώσει για τη σύζυγό του και τις δύο κόρες τους ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε επίσης:

Άμεση αντίδραση Πολάκη για την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια – «Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This