Ο έρωτας του Χατζηγιάννη για το τραγούδι δεν κρύβεται

Ο υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου καταχειροκροτήθηκε σε συναυλία για τα θύματα του σεισμού σε Τουρκία - Συρία

Must Read

«Κάπου νυχτώνει κι ο ήλιος παγώνει, χάνεται ο δρόμος και πού να σταθώ. Κάπου βραδιάζει, μην κλαις, δεν πειράζει. Πες πως τελειώνει ο κόσμος εδώ». Νταλάρα τραγούδησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που, ως φαίνεται, δεν μπορεί να απαρνηθεί τον έρωτά του για το τραγούδι, παρά όσα δηλώνει περί του αντιθέτου.

  • Aπό τη Βίβιαν Μπενέκου

Προχθές ο υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το «Κάπου νυχτώνει» συντροφιά με μια κιθάρα, αποδεχόμενος πρόσκληση σε συναυλία στη μνήμη των θυμάτων του σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και δημοφιλής τραγουδιστής, ενώ δήλωσε πως θα «παγώσει» το τραγούδι για χάρη της πολιτικής, εντούτοις τραγούδησε κατά τη διάρκεια της δικοινοτικής συναυλίας με τίτλο «Μαζί στον πόνο, μαζί ενωμένοι για το μέλλον».

«Ηταν μια συναυλία γεμάτη συγκίνηση και ανθρωπιά, στη μνήμη των θυμάτων του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία, αλλά και του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην Ελλάδα. Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι ένωσαν τις φωνές τους και απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα. Τη συναυλία παρακολούθησα με τους Στέφανο Στεφάνου, γ.γ. του ΑΚΕΛ, Χρίστο Ιωσήφ, αντιδήμαρχο Λευκωσίας, και Τουφάν Ερχουρμαν, πρόεδρο του ΡΤΚ. Ηταν μεγάλη τιμή, αλλά και έκπληξη όταν με φώναξαν στη σκηνή να συμμετάσχω με ένα τραγούδι» δήλωσε αμέσως μετά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που σάρωσε στο χειροκρότημα με τη θεσπέσια φωνή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This