Όργιο ονοματολογίας μετά τη συνέντευξη Ανδρουλάκη

Τα σενάρια με πιθανά ονόματα στο τραπέζι - Ντόρα Μπακογιάννη: Η χρυσή εφεδρεία για το σύστημα εξουσίας

Must Read

Η αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πως θα προτείνει ως πρωθυπουργό ένα πολιτικό πρόσωπο πέρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα φούντωσε τα σενάρια για το ποιο πολιτικό πρόσωπο θα είναι αυτό που θα προτείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου (φωτό), όπως έχει αποκαλύψει από την προηγούμενη Κυριακή η «κυριακάτικη ΕΣΤΙΑ».

Από εκεί και πέρα, άλλο ένα όνομα που παίζει δυνατά είναι αυτό του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης τόσο της σημιτικής πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ όσο και της Ν.Δ.

Από το κάδρο των υποψηφίων δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, του οποίου πολιτικό τέκνο είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά και αυτό του πρώην -και μοιραίου- πρωθυπουργού της χώρας Γιώργου Παπανδρέου.

Ντόρα Μπακογιάννη: Η χρυσή εφεδρεία για το σύστημα εξουσίας

Από τα ονόματα που ακούγονται για τον επόμενο… πρωθυπουργό κοινής αποδοχής δεν θα μπορούσε να λείπει και το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η ίδια μπορεί να μην έπεισε ποτέ τη βάση της Ν.Δ. πως μπορεί να ηγηθεί του κόμματος και το εγχείρημά της με τη Δημοκρατική Συμμαχία το 2010 να είχε πάει άπατο, όμως για το σύστημα εξουσίας της χώρας παραμένει ένα από τα πλέον αγαπημένα παιδιά και μια χρυσή εφεδρεία.

Το προφίλ της, εξάλλου, ως ειλικρινούς και μεταρρυθμίστριας πολιτικού φιλοτεχνείται με συνέπεια στα χρόνια της κρίσης από πολλές πλευρές. Το σενάριο που θέλει την Ντόρα επόμενη πρωθυπουργό μοιάζει με επιστημονικής φαντασίας, όμως στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι απίθανο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This