Το χτύπημα της κόμπρας από τον Λευτέρη Αυγενάκη

Τι κρύβουν οι μετάνοιες προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Must Read

Ως «μουτζαχεντίν» του Κυριάκου εμφανίστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στο Radio Me και την εκπομπή «Άνω Κάτω και Πλαγίως». Ο χειρότερος υφυπουργός Αθλητισμού όλων των εποχών, για έναν ανεξήγητο λόγο έσπευσε να αποκηρύξει την υπόδειξη Μαρινάκη στον Δημήτρη Μελισσανίδη, όταν κατά την επεισοδιακή συνάντηση στην ΕΠΟ για την διαιτησία στο Play Off ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε πει στην πρόεδρο της ΑΕΚ: «Μην βρίζεις τον Αυγενάκη, γιατί μια μέρα μπορείς να τον δεις πρωθυπουργό»!

Ο Αυγενάκης λοιπόν, άρχισε τους τεμενάδες: «Η χώρα έχει πρωθυπουργό, η ΝΔ έχει αρχηγό και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κανένας μιντιάρχης και κανένας επενδυτής δεν μπορεί να επιβάλει πρωθυπουργό. Τον πρωθυπουργό τον εκλέγουν οι πολίτες και τον αρχηγό του κόμματος τα στελέχη και η βάση του»!

Κάτι σαν την ρήση του Κορανίου, «ο Αλλάχ είναι ένας και ο Μωάμεθ ο προφήτης του»…

Η συγκεκριμένη παρέμβαση του Αυγενάκη, μοιάζει περισσότερο με το χτύπημα της κόμπρας προς τον Μητσοτάκη παρά με αποκήρυξη των δηλώσεων Μαρινάκη.

 

Αυτό, διότι ουδείς σοβαρός άνθρωπος στην Ελλάδα, πιστεύει ότι ένας τύπος σαν τον Αυγενάκη θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός. Είναι όμως βέβαιο ότι ουδείς σοβαρός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα περιμένει να δει έναν τύπο σαν τον Αυγενάκη έστω και σε υπουργικό θώκο!

Αυτό ακριβώς είναι το χαρακτηριστικό κάτι τύπων σαν τον Αυγενάκη. Αφού τους δόθηκε εξουσία με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που διαθέτουν, γίνονται σαν την φιγούρα που ενσαρκώνει ο αξέχαστος Γιάννης Γκιωνάκης στον «Αχόρταγο»! Τα θέλουν όλα, πιστεύουν ότι τα αξίζουν όλα και κυρίως, είναι ικανοί για όλα!

Έτσι ακριβώς και ο Αυγενάκης εάν είχε την στοιχειώδη αυτογνωσία, δεν θα έκανε ποτέ την συγκεκριμένη παρέμβαση γιατί η φράση του Μαρινάκη μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί. Το γεγονός όμως ότι ο αποτυχημένος «φύλαρχος» του αθλητισμού ανάγει σε μείζον πολιτικό θέμα την συγκεκριμένη μπαρούφα, φανερώνει τις προθέσεις του. Εάν του δοθεί η ευκαιρία, θα είναι ο πρώτος που θα «δαγκώσει» τον Κυριάκο, ο οποίος τον έκανε άνθρωπο.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος θα πρέπει να σεβαστεί επιτέλους την ρήση της Χίλαρι Κλίντον, η οποία σοφά είχε παρατηρήσει ότι «δεν μπορείς να έχεις φίδια στην αυλή σου πιστεύοντας ότι θα δαγκώσουν μόνο τον γείτονα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This