Δεν φαντάζεστε που θα κάνει Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Οι προορισμοί των πολιτικών αρχηγών με πασχαλινή, αλλά και προεκλογική «απόχρωση»

Must Read

Αντίστροφα μετρούν άπαντες για την κορύφωση του Θείου Δράματος και τα μετέπειτα χαρμόσυνα αναστάσιμα νέα, με πολλούς να έχουν σχεδιάσει ήδη τις αποδράσεις τους.

Μεταξύ αυτών και οι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι ωστόσο, θα έχουν και προεκλογική… κατάνυξη στις εμφανίσεις και τις αποδράσεις τους.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του θα πάει στην –περιβόητη- εξοχική κατοικία του στην Τήνο, όντας ανέμελος και «ατάραχος» μετά τις τρομακτικές αποκαλύψεις της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για την έπαυλη στο νησί!

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται πριν την Ανάσταση στην Κεφαλλονιά, αλλά το Μεγάλο Σάββατο θα πάει με την οικογένειά του στην Κέρκυρα.

Στο χωριό του στο νομό Ηρακλείου θα πάει ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον γιο του, ενώ στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λαμία, θα περάσει τις Άγιες ημέρες ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για επαφές στο νομό Φθιώτιδας με φορείς, αξιωματούχους και κόσμο.

Στη Θεσσαλονίκη θα ανέβει ο Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ στο εξοχικό του στην Αίγινα θα πάει ο Γιάνης Βαρουφάκης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This