Ο Μητσοτάκης των υποκλοπών… απαγόρευσε στους Υπουργούς του να έχουν TikTok!

Το «δράμα» του Κυριάκου που... μπορεί και να έκλαψε για τα Τέμπη και το τένις με τη Σάκκαρη - Τραγελαφική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο πρωινάδικο του Mega - Τον «στόλισε» το Twitter

Must Read

Πόσα θέλει για να μας τρελάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Σε κάθε του εμφάνιση ο Πρωθυπουργός κάνει όλο και πιο δύσκολο να πιστέψει κανείς αυτό που προ ημερών υποστήριξε το δεξί του χέρι, Αλέξης Πατέλης, ότι «είναι πάρα πολύ έξυπνος, το μυαλό του κόβει».

Βέβαια, ο κ.Πατέλης στη συνέχεια, είπε ουσιαστικά ότι η μεγαλύτερη εξυπνάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι… φαίνεται ανόητος. Πράγμα για το οποίο δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει. Για το ότι φαίνεται ανόητος εννοείται.

Η σημερινή εμφάνισή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, το απέδειξε περίτρανα για μία ακόμη φορά…

Ανάμεσα στα πολλά που… εκτόξευσε -απροειδοποίητα τις περισσότερες φορές- ήταν και μια αναφορά στο TikTok, το οποίο όπως είπε, έχει… απαγορεύσει στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να έχουν στα κινητά τους!

«Το TikTok είναι ένα εργαλείο το οποίο έχει πολύ μεγάλη δύναμη, γεννά και πολλά ερωτηματικά. Στο δικό μου κινητό δεν έχω την εφαρμογή (σ.σ. λογαριασμό στο TikTok έχει πάντως και ανεβάζει και συνεχώς μηνύματα) και έχω απαγορεύσει σε όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να την έχουν. Αλλά μου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσω. Εντυπωσιακό πόσοι νέοι άνθρωποι βλέπουν και γίνονται αποδέκτες του μηνύματος μέσω του ΤikTok».

Είτε ο Πρωθυπουργός είναι το μεγαλύτερο τρολ, είτε πραγματικά πιστεύει τα όσα λέει. Και οι δύο περιπτώσεις είναι εξίσου ανησυχητικές.

Μετά τον σάλο και το σκάνδαλο με τις υποκλοπές στη μισή Ελλάδα, τις οποίες έκανε η ΕΥΠ που υπάγεται απευθείας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η αναφορά αυτή για το TikTok (σ.σ. το οποίο η Δύση θεωρεί εργαλείο παρακολούθησης της Κίνας) είναι τουλάχιστον φαιδρή και θρασύτατη.

Το «δράμα» του Κυριάκου που… μπορεί και να έκλαψε

Ένα ακόμα στιγμιότυπο που «έκλεψε» την παράσταση στη συνέντευξη Μητσοτάκη, ήταν η αγωνιώδης προσπάθειά του να πείσει ότι δήθεν επηρεάστηκε από την τραγωδία των Τεμπών.

Ο Πρωθυπουργός που προ ημερών στον Γέρακα έκανε «χιουμοράκι» για τις εξαγωγές που «πηγαίνουν τρένο», ενώ η χώρα θρηνεί τουλάχιστον 57 νεκρούς από τη σιδηροδρομική τραγωδία, ο Πρωθυπουργός η κυβέρνηση του οποίου κατέθεσε τροπολογία για το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής που διερευνά τις εγκληματικές ευθύνες του δυστυχήματος, προσπάθησε να πείσει ότι… μπορεί και να έκλαψε (σ.σ. δεν είναι σίγουρος δηλαδή;) και ότι έχει καταλάβει τι έχει συμβεί και τι ευθύνες αναλογούν στην κυβέρνησή του.

«Αισθάνομαι πολύ βαριά την ευθύνη για αυτό που έγινε στα Τέμπη. Ανέλαβα το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί. Υπάρχει ένα ερώτημα νομίζω στο μυαλό όλων. Πώς έγινε και τι θα κάνεις μου λένε τα παιδιά μου, ώστε να μην ξαναγίνει. Αισθάνθηκα και μεγάλη πίεση, ιδιωτικά μπορεί και να έκλαψα. Πρέπει να διαχειριστώ την κρίση την επόμενη ημέρα, την επόμενη ώρα».

«Έχω παίξει τένις με τη Μαρία Σάκαρη»

Δεν θα μπορούσε αυτή η lifestyle συνέντευξη να μην έχει και πιο προσωπικές ερωτήσεις, όπως αυτή για τη Μαρία Σάκκαρη και τη σχέση της με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο.

Σε περίπτωση που το είχε κανείς απορία, ο Πρωθυπουργός μας ενημέρωσε ότι έχει παίξει τένις με την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια και μοιράστηκε την άποψή του για τα τατουάζ:

«Έχω παίξει τένις με τη Μαρία Σάκαρη. Ήταν πάρα πολύ ευγενική μαζί μου. Μου είναι αδύνατον να επιστρέψω το δεύτερο σερβίς της. Το κάθε παιδί μου είναι διαφορετικό. Στην οικογένεια μιλάμε πολύ για τα προσωπικά. Μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο με την οικογένεια. Έχω ένα παιδί τουλάχιστον που είμαι βέβαιος ότι θα κάνει το ακριβώς το ανάποδο από αυτό που θα πω. Τώρα είναι πολύ της μόδας τα τατουάζ. Ίσως κάποια στιγμή να έκανα… Η σύζυγός μου έχει ένα δελφινάκι.. μου αρέσει η ιδέα αυτή. Αυτές είναι αποφάσεις της στιγμής. Η συμβουλή μου στα παιδιά, λέω, προσέξτε γιατί είναι για μια ζωή, θα είναι εκεί για πάντα».

Πάντως, η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρωινάδικο του Mega, είχε και την ανάλογη υποδοχή στο Twitter:

https://twitter.com/ARTINOS7/status/1646059629707755520

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This