Γκάφα Χατζηγιάννη στο υφυπουργείο Πολιτισμού Κύπρου

Must Read

Ποικίλα σχόλια και άφθονο τρολ προκάλεσε στην Κύπρο η ανακοίνωση του υφυπουργείου Πολιτισμού για το πάρτι γενεθλίων στο οποίο βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Συγκεκριμένα, σε δελτίου Τύπου το υφυπουργείο Πολιτισμού έκανε γνωστό ότι «υφυπουργός Πολιτισμού παρευρέθηκε χθες στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου».

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που προκάλεσε ερωτηματικά και γέλια, υπήρχε αναφορά για την έκπληξη του υφυπουργού στον πρόεδρο «τραγουδώντας του τα χρόνια πολλά στο πιάνο αλλά και άλλα τραγούδια».

Σημείωνε, ακόμα, ότι ο «πρόεδρος του ΔΗΚΟ έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Γιώτα Παπαδοπούλου».

Κάπως έτσι, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο ενημερώθηκαν μέσω του υφυπουργείου για το τι έγινε στο πάρτι γενεθλίων που παρευρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης….

Η απάντηση του Υφυπουργείου Πολιτισμού

«’Ηταν εκ παραδρομής η ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού, σχετικά με τη χθεσινή γενέθλια γιορτή του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, όπου στην παρουσία όλου του Υπουργικού Συμβουλίου και άλλων πολλών προσκεκλημένων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης, τραγούδησε τα «Χρόνια Πολλά» στον κ. Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ποικίλες αντιδράσεις σε ΜΚΔ», αναφέρει το Υφυπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Προστίθεται ότι ο κ. Χατζηγιάννης «συνηθίζει λόγω της πολύχρονης καλλιτεχνικής του δραστηριότητας να ανεβάζει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα ΜΚΔ στιγμιότυπα από πολλές σχετικές δραστηριότητες του».

«Σήμερα, μόλις έγινε αντιληπτή η εκ παραδρομής ανάρτηση, ο Υφυπουργός έδωσε οδηγίες να αφαιρεθεί, όπως και έγινε», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This