Το τηλεφώνημα του Κόκκαλη στον Γεωργούλη και η συνάντηση με την Χρονοπούλου

Τι είπε ο Γεωργούλης στον Κόκκαλη για την καταγγελία

Must Read

«Παγωμένη» παραμένει η Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου κατά του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Σε συνέντευξή του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης υποστήριξε ότι το κόμμα αντέδρασε άμεσα απομακρύνοντας τον Γεωργούλη. «Ήταν ένα νέο που μας σόκαρε όλους. Είμαστε στην ίδια ομάδα με τον Αλέξη, συνεργαζόμαστε, γνωριζόμαστε, πολλή παρέα δεν μπορώ να πω ότι κάναμε. Μόλις ακούστηκε κάναμε ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε και καταλαβαίνετε ότι και ο Αλέξης Γεωργούλης και η καταγγέλλουσα θα υποστηρίζουν την άποψή τους στα δικαστήρια» δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό.

Όπως ανέφερε ο κ. Κόκκαλης, για την καταγγελία της συνεργάτιδας του Νίκου Ανδρουλάκη δεν υπήρχε καμία φήμη η υποψία και ότι το μόνο περιστατικό που είχε «ακουστεί» αφορούσε τον μόνιμο υπάλληλο στο γραφείο του Γεωργούλη, ο οποίος κατήγγειλε bullying.

«Δεν υπήρχε καμία φήμη ή καμία υποψία για όσα συζητάμε. Υπήρχε μία περίπτωση διαφοράς εργασιακής από την αρχή της θητείας η οποία κατέληξε στα όργανα του Ευρωκοινοβουλίου, λύθηκε, με έναν άντρα συνεργάτη. Ήταν ένα είδος εργασιακού μπούλινγκ που εν τέλει δεν είχε κάποια κύρωση» ανέφερε.

Μιλώντας για την Ελένη Χρονοπούλου, ο Πέτρος Κόκκαλης αποκάλυψε ότι την είχε συναντήσει τυχαία στο αεροδρόμιο και ότι οι δύο τους συζήτησαν για το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων. 

Μάλιστα, ο Π. Κόκκαλης ανέφερε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος αρνείται τα όσα του καταλογίζει η Χρονοπούλου και δηλώνει έτοιμος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να αποδείξει την αθωότητά του: «Τον κ. Γεωργούλη δεν τον έχω δει, τον πήρα τηλέφωνο να δω τι κάνει και βεβαίως μου είπε ότι αρνείται τις κατηγορίες και ότι θα πολεμήσει για να καθαρίσει το όνομά του».




Δείτε επίσης:

Απίστευτη «σύμπτωση» με τη σειρά του Γεωργούλη και τη δικηγόρο που κακοποιήθηκε στις Βρυξέλλες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This