Πολίτης στον Πύργο τα «έχωσε» στον Μητσοτάκη

«Μπράβο σας κύριε Πρωθυπουργέ!»

Must Read

Ξινή του βγήκε η προεκλογική βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πύργο, αφού τα «άκουσε» από πολίτη για την άθλια διαχείριση της Κεραμέως με τις Σχολές στην περιοχή.

Ο πολίτης αφού πλησίασε τον πρωθυπουργό και του έσφιξε το χέρι, του είπε με στόμφο: «Κύριε Πρωθυπουργέ να σας αναφέρω και τις σχολές που μας κλέψατε… εσείς τις κλέψατε… Μπράβο σας κύριε Πρωθυπουργέ!».

Αμήχανος ο Μητσοτάκης απάντησε:  «Δεν τις κλέψαμε εμείς… και το μέλλον δεν είναι μόνο οι σχολές… και για το δρόμο (Πάτρα – Πύργος)» είπε και τράπηκε σε φυγή ενώ ο πολίτης επέμεινε: «Ποιος τις πήρε; (τις σχολές)… η κυρία Κεραμέως!».

Ο Μητσοτάκης όμως, όπως φαίνεται και στο βίντεο του iliaenimerosi, είχε ήδη φροντίσει να γίνει «καπνός», ενώ άτομο από την ασφάλεια του πρωθυπουργού σπεύδει να μπει μπροστά τον πολίτη και του σηκώνει το χέρι για τον σταματήσει.

Ο Πύργος που άρχισε να αναπτύσσεται με το άνοιγμα των Τριτοβάθμιων Σχολών στην πρωτεύουσα της Ηλίας, με τους επιχειρηματίες και την τοπική κοινωνία να επενδύουν σε υποδομές για τους φοιτητές ξαφνικά, έμεινε «ξεκρέμαστος» μέσα σε λίγα χρόνια. Οι συγχωνεύσεις της Κεραμέως έβαλαν λουκέτο στις σχολές της περιοχής και σύντομα ακολούθησαν «λουκέτα» σε δεκάδες επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This