Εικόνες ντροπής σε συγκέντρωση του Χάρη Θεοχάρη!

Ο Μητσοτάκης κάνει την Ελλάδα «Καμπούλ» για ψήφους!

Must Read

Πρωτοφανείς εικόνες εκτυλίχθηκαν στην προεκλογική συγκέντρωση του πρώην υπουργού και υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χάρη Θεοχάρη σε συγκέντρωση στήριξης που είχαν ετοιμάσει αλλοδαποί.

Όπως μεταδίδει ο Σταυροφόρος στο Twitter, υπήκοοι Μπαγκλαντές και Πακιστάν έχουν εκφράσει ανοιχτά την στήριξή τους τόσο στο Θεοχάρη όσο και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό όμως που είναι φρικτό και εξωφρενικό, είναι ότι στην εκδήλωση οι γυναίκες κάθισαν ξεχωριστά από τους άντρες, φορώντας μάλιστα ακόμα και μπούργκες! Που, στην Ελλάδα του Μητσοτάκη το 2023!

Για τέτοια πρόοδο μιλάμε. Να γυρνάει η Ελλάδα στις πιο μαύρες εποχές της ανθρωπότητας, να μετατρέπεται το λίκνο του πολιτισμού, η Αθήνα, σε Καμπούλ!

Φανατικοί ψηφοφόροι του Θεοχάρη και του Κυριάκου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This