Εξοργίστηκε ο Αυγενάκης επειδή πολίτης αρνήθηκε να πάρει το προεκλογικό του φυλλάδιο!

Αδιανόητο περιστατικό σε λαϊκή αγορά με πρωταγωνιστή τον υφυπουργό

Must Read

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο προκλητικότητας ο Λευτέρης Αυγένακης, ο οποίος έφτασε στο σημείο να εξοργιστεί με πολίτη που αρνήθηκε να πάρει το προεκλογικό φυλλάδιο που μοίρασε.

Ο υφυπουργός ο οποίος μια «ανάσα» πριν τις εκλογές μοίρασε τουλάχιστον 157.500 ευρώ κάνοντας «δωράκια» και χρησιμοποιήσε κρατικό χρήμα για τα πήγαινε-έλα του, όπως αποκάλυψε η Νέα Κρήτη, τώρα τολμά να εκνευρίζεται με τους πολίτες που αρνούνται να συναναστραφούν μαζί του.

Σύμφωνα με το candiadoc.gr, ο Αυγενάκης ο οποίος έκανε βόλτες σε λαϊκή αγορά στον Άγιο Ιωάννη Ηρακλείου για να μοιράσει κάρτες και φυλλάδια, εξοργίστηκε με τον πολίτη που δεν του είπε καλημέρα από την… καρδιά του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πολίτης του απάντησε με ευγένεια ότι είναι δικαίωμά του το να μην θέλει να τον χαιρετήσει ή να πάρει τα φυλλάδιά του, ειδικά όπως τόνισε, από πολιτικούς που έχουν κάνει τόσα και κυνηγούν με ποινικές διώξεις τους δημοσιογράφους!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μια νεαρή κοπέλα πλησίασε τον άνθρωπο που δεν χαιρέτησε τον Αυγενάκη και του είπε ότι ήταν μέλος της «Εθνικής ομάδας» αλλά εξαιτίας αυτού του προσώπου σταμάτησε να ασχολείται με το άθλημα, αφού το μόνο που έλαβε ως αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας, ήταν μόνο μια φόρμα, καθώς τα χρήματα πήγαιναν σε άλλες… ομοσπονδίες…

Δείτε επίσης:

Μαυρογιαλούρος ο Αυγενάκης: Μοίρασε αβέρτα κρατικό χρήμα προεκλογικά μέχρι και σε… συγγενή του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This