Τάλε κουάλε ο «σώγαμπρος» υμνητής του Μητσοτακισμού και ο γυρολόγος/υβριστής/μετακλητός του Μαξίμου

Παπαδόπουλος και Ψαριανός εύχονται να είναι αξιωματική αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ

Must Read

Στο στούντιο του Mega εκδηλώθηκε ένας μεγάλος έρωτας. Ένας έρωτας από αυτούς που ενώνει -εκτός από δύο ανθρώπους- και δύο ιδεολογίες «εις σάρκα μίαν». Και όσο πλησιάζουμε προς την 25η Ιουνίου, τόσο φαίνεται ότι θα «φουντώνει» αυτό το πάθος…

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, νυν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ και πρώην σύντροφος της Αλεξίας Μπακογιάννη που έχει διακριθεί για τους ύμνους στην οικογένεια Μητσοτάκη, έχει «διακριθεί» για την «κριτική» που ασκούσε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ όταν η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά έδινε τη μάχη με το θάνατο και επίσης έχει «διακριθεί» για τη θερμότατη υποστήριξη στον Ταγίπ Ερντογάν όταν αυτός έβαλε στο στόχαστρο την εφημερίδα «δημοκρατία», κατάφερε ωσάν άλλος «Δούρειος Ίππος» να εισέλθει στα «πράσινα» ψηφοδέλτια, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και αισιοδοξίας στο Μέγαρο Μαξίμου

«Εμείς επιμένουμε ότι πρέπει να υπάρχει σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση. Κι εγώ πιστεύω ότι στις 25 Ιουνίου θα υπάρχει σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση για να έχει αντίπαλο πραγματικό η ΝΔ και για να μην κάνει πάρτι», είπε με μαχητικό και αλύγιστο πνεύμα ο Ανδρέας Παπαδόπουλος για τις επερχόμενες εκλογές, στις οποίες προέβλεψε «αυτοδυναμία» Μητσοτάκη και ότι «θα κάνει πάρτι»!




Σε εκείνο το σημείο ο αποτυχημένος κρατικοδίαιτος γυρολόγος, δημόσιος υπάλληλος, μετακλητός σύμβουλος στο Μέγαρο Μαξίμου και εθνικός υβριστής ακόμα και των νεκρών, Γρηγόρης Ψαριανός, έκανε την «ερωτική» εξομολόγηση που τόσο περίμενε:

«Μακάρι. Μακάρι να έχουμε σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση και όχι για τα μπάζα».

Το να βρίσκει κανείς το άλλο του μισό σε αυτή τη ζωή, είναι πραγματικά ανεκτίμητο.

Θυμηθείτε μερικά από τα best of του απίθανου αυτού διδύμου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This