Μήνυμα Στουρνάρα σε Μητσοτάκη: Το σπίτι σου το φτιάχνεις όταν είναι καλός ο καιρός

Μήνυμα για τα οικονομικά της χώρας

Must Read

Με μία φράση του Αβραάμ Λίνκολν ο Γιάννης Στουρνάρας έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συμμαζέψει τα οικονομικά της χώρας.

«Το σπίτι σου το φτιάχνεις όταν είναι καλός ο καιρός», είπε σε συνομιλία του στη Βουλή όταν παρέδωσε στον Κώστα Τασούλα την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος. Μάλιστα για να το κάνει πιο καθαρό συνέστησε η Ελλάδα να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ιρλανδίας: «να κρατάμε τα ουρανοκατέβατα κέρδη για μαξιλαράκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως ο Γ. Στουρνάρας επεσήμανε ότι υπάρχει «καθαρός ορίζοντας τετραετίας» αλλά και «αβεβαιότητες στο διεθνές περιβάλλον». Αλλά αυτά θα τα συζητήσει την επόμενη εβδομάδα που θα συναντήσει τον (υπερ)υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This