Το πνεύμα το ακάθαρτο και πονηρό κατέλαβε τον ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πλέον ότι ο ΣυΡιζΑ δεν χρειάζεται νέο πρόεδρο, αλλά ένα θαύμα σαν αυτό του Οσίου Μαρτίνου Επισκόπου Φραγκιάς. Αυτού που εξόρκιζε τα «δαιμόνια της αυτοκτονίας» από τους νέους.

Αυτό διότι ο ιστορικός του μέλλοντος, δεν θα μπορέσει να εξηγήσει με τη λογική την εμμονή του ΣυΡιζΑ να προβάλλει την αυτοκτονική Συμφωνία των Πρεσπών και να αποκρύπτει την μεγάλη του δικαίωση με τον East Med. Μιλάμε για πολιτική αυτοχειρία, η οποία επισφραγίζεται με το επιχείρημα ότι την επαίσχυντη αυτή συμφωνία, την «υιοθέτησε ακόμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης»!

Εάν ο ΣυΡιζΑ θέλει να επανέλθει στην εξουσία για να διαπράττει πολιτικά εγκλήματα τα οποία μετέπειτα θα τα υιοθετεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ας μείνει καλύτερα στην αντιπολίτευση. Όσο και να προσπαθήσει, το αριστοτεχνικό μεγαλείο της ευφάνταστης καταστροφής που επιφέρει ο Κυριάκος στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να το φτάσει ούτε με δέκα Κοτζιάδες.

Ο Μητσοτάκης εξελίχθηκε στον καλύτερο σύμμαχο της Τουρκίας

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν, ισραηλινά μέσα αποκαλύπτουν ότι ο Νετανιάχου θα επισκεφθεί την Άγκυρα, προκειμένου να υπογράψει με τον Ερντογάν την συμφωνία για μεταφορά του ισραηλινού φυσικού αερίου, μέσω Τουρκίας! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εθνική ήττα των τελευταίων δεκαετιών, η οποία έχει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και όμως, ήταν ο ΣυΡιζΑ με τους ΑΝΕΛ, που είχαν καταφέρει να επιβάλουν τον East Med, ωθώντας μάλιστα τις ΗΠΑ να τον κάνουν και νόμο του αμερικανικού κράτους! Ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της ελληνικής διπλωματίας έπειτα από την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ.

Και όμως, αυτή την τεράστια ελληνική επιτυχία που εξασφάλιζε την συνέχεια του ελληνισμού και γεωπολιτικά, ενώ έβαζε την Τουρκία στο περιθώριο, κατάφερε να την εξαφανίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα και τα σχέδια του Ερντογάν. Ανεχόμενος πρωτίστως το σαμποτάζ των Τούρκων εντός του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών, την εξαπάτηση του Κογκρέσου και τέλος την υπογραφή της δρακόντειας συμφωνίας με τις ΗΠΑ, χωρίς να εξασφαλίσει το αυτονόητο. Την άμεση ολοκλήρωση του αγωγού που θα έθετε την Τουρκία στο περιθώριο της ιστορίας.

Σήμερα, αυτή που τίθεται στο περιθώριο, είναι η Ελλάδα και μαζί της, η Κύπρος. Πρόκειται για μία αλυσίδα ενεργειών που αγγίζουν τα όρια της εσχάτης προδοσίας, ο ΣυΡιζΑ όμως δεν έχει αρθρώσει κουβέντα για αυτή την τεράστια δικαίωση και αυτό το κολοσσιαίο έγκλημα Μητσοτάκη.

Όταν αποκρύπτεις τις εθνικές σου επιτυχίες και προβάλεις τις εθνικές αστοχίες, τότε μην απορείς γιατί οδεύεις ολοταχώς σε μονοψήφιο ποσοστό….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This