Στηρίζει Χαρδαλιά η Μαρίνα Πατούλη και λέει ότι «θα πετύχει ακόμη περισσότερα»

Must Read

Μόλις λίγα λίγη ώρα μετά από την ξαφνική απόσυρση του Γιώργου Πατούλη από τη διεκδίκηση της περιφέρειας Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, η Μαρίνα Πατούλη εξέφρασε ανοιχτά την στήριξή της στον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος έλαβε το χρίσμα από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«O Γιώργος Πατούλης ανεξαρτήτως του οτι πήραμε διαζύγιο πριν από 2 χρόνια, ήταν ένας Περιφερειάρχης που προσπάθησε και πέτυχε πολλά για την Αττική» έγραψε σε ανάρτησή της η Μαρίνα Πατούλη, η οποία κατεβαίνει υποψήφια δήμαρχος Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Μάλιστα, τονίζει ότι είναι βέβαιη πώς ο Χαρδαλιάς «θα αξιοποιήσει όσα θετικά έγιναν και θα πετύχει ακόμη περισσότερα για όλους μας». 

«Θα τον στηρίξουμε όλοι για να το πετύχει. Ενωμένοι» καταλήγει στο σχόλιό της.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This