Ποιος έδωσε στους επιχειρηματίες το θάρρος να κάνουν ό,τι θέλουν;

Μηδενικούς ελέγχους είχε προαναγγείλει προεκλογικά ο Μητσοτάκης από το Καστελόριζο

Must Read

Την ώρα που οι διαμαρτυρίες τις ξαπλώστρες πληθαίνουν και το κίνημα που μάχεται για την απελευθέρωση των παραλιών παίρνει μεγάλες διαστάσεις, πολλοί αναρρωτιούνται πώς φτάσαμε σε τέτοιο επίπεδο ανομίας, με τους επιχειρηματίες να κάνουν κυριολεκτικά, ό,τι θέλουν.

Που πήραν άραγε αυτό το θάρρος και γιατί δεν φοβούνται; Η απάντηση όπως όλα δείχνουν (και πολλοί καταγγέλλουν) είναι ότι… δεν γίνονται έλεγχοι!

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, το είχε προαναγγείλει άλλωστε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ενώ βρισκόταν στο Καστελόριζο.

Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε με επιχειρηματία του νησιού, ο οποίος έλεγε με παράπονο: «Ο Τσίπρας όταν έφυγε από εδώ μας έστειλε 8 φορές τον ΣΔΟΕ».

«Αυτή ήταν η ανταμοιβή» του απάντησε με νόημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ναι, για τον γαλάζιο ουρανό που μας έλεγε και τη γαλάζια θάλασσα. Να πω κι ένα αστείο. Εσείς πόσες φορές θα μας τον στείλετε;» ρώτησε ο επιχειρηματίας τον Μητσοτάκη και εκείνος απάντησε δεν στέλνει και ούτε το κράτος πρέπει!

«Εγώ να ξέρεις δεν στέλνω. Και το Κράτος δεν πρέπει να στέλνει, αλλά πρέπει να δείχνει μια μεγάλη κατανόηση απέναντι στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται με πολύ αυξημένο κόστος» είχε πει και σήμερα βλέπουμε εξοργιστικές εικόνες με ξαπλώστρες ακόμα και μέσα στη θάλασσα!

 

Beach bar στην Κουρούτα ενάντια στο «Κίνημα της Πετσέτας»: Έβγαλε μέχρι και πολυθρόνες στο κύμα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This