Ν. Σούλης: Ο άνθρωπος πίσω από την καμπάνια Κασσελάκη

Όσα δήλωσε ο γνωστός σκηνοθέτης για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

«Τον Στέφανο τον πρωτοείδα το βράδυ των εθνικών εκλογών. Μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας». Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Νίκος Σούλης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Στέφανο Κασσελάκη και την προεκλογική του καμπάνια η οποία είχε την υπογραφή του.

«Το δέχομαι ότι μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί αν ένας πολιτικός είναι απλώς φούσκα ή όχι. Μένει ο χρόνος και το πολιτικό του έργο να αποδείξει το αντίθετο. Ωστόσο, στον άνθρωπο, στον πολίτη, ο πολιτικός φτάνει μέσω της εικόνας», είπε ο Νίκος Σούλης για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Υπάρχει μια ομάδα του κυρίου Κασσελάκη, η οποία τρέχει για όλα. Εγώ δεν έχω αναλάβει εργολαβικά τον κύριο Κασσελάκη. Μάλιστα, το βίντεο που έγινε στη Μακρόνησο δεν το έχω κάνει εγώ, το έχει κάνει άλλος συνάδελφος, αλλά ήταν θέμα χρόνου κτλ. Από την άλλη όμως, δεν ισχύει ότι υπάρχουν αυτοί οι διαμεσολαβητές, οι διαφημιστικές, οτιδήποτε δηλαδή. Για το τελευταίο βίντεο στο Σούνιο, με παίρνει το απόγευμα τηλέφωνο ο κ. Κασσελάκης και μου λέει: “Νίκο, έχω αυτή την ιδέα, ένα ξημέρωμα στο Σούνιο”. Ωραία, του λέω, στείλε μου και τα λόγια για να καταλάβω κι εγώ τι ανάγκη έχουμε. Πήραμε και έναν συνάδελφο, κάμεραμαν και στις 4.30 το πρωί ήρθε από το σπίτι και με πήρε και γυρίσαμε το βίντεο. Το έγραψε ο ίδιος το κείμενο και μου το έστειλε στο κινητό να τσεκάρω, βεβαίως αυτό θα το είχε συνεννοηθεί με την υπόλοιπη ομάδα που έχει την πολιτική του ομάδα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This