Το πίστεψαν ότι ο ευεργέτης του Κυριάκου, Μαραντζίδης, έγινε «ΣυΡιζΑ»!

Must Read

Η ευπιστία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του ελληνικού λαού, το οποίο έχει πληρώσει ακριβά…

Κάπως έτσι την πάτησαν και οι Συριζαίοι με το Νίκο Μαραντζίδη, στον οποίο μάλιστα εμπιστεύτηκαν την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος. Ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης, ως επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Τσίπρα, τον οδήγησε σε ένα ιστορικό Βατερλώ, γεγονός απολύτως αναμενόμενο.

Άλλωστε, ο μόνος «ευνοημένος» από το Νίκο Μαραντζίδη, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Οι δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονία ήταν αυτές που εγκαθίδρυσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, παρότι είχε εκλεγεί με μία ισχνή  διαφορά και με άκρως αμφιλεγόμενο τρόπο έναντι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Και όμως, τους επόμενους μήνες από την οριακή εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν μπορούσε να θριαμβεύσει ούτε στο ίδιο του το κόμμα, εμφανίστηκαν οι δημοσκοπήσεις του ΠΑΜΑΚ, που του έδιναν διπλάσια ποσοστά από τον ΣΥΡΙΖΑ! Προσοχή, μιλάμε για το 2016 και ήταν αυτές οι δημοσκοπήσεις που έδωσαν αέρα στα πανιά του Κυριάκου και υποχρέωσαν την εσωκομματική αντιπολίτευση να σιωπήσει μπροστά στην προοπτική του θριάμβου. Ήταν οι ίδιες δημοσκοπήσεις που έδιναν το ιλιγγιώδες 8% στην Χρυσή Αυγή, η οποία τελικά έμεινε εκτός Βουλής.

Ήρθε τελικά το πλήρωμα του χρόνου και με ηγέτη τον Μαραντζίδη, ο ΣυΡιζΑ κατάφερε επιτέλους να χάσει με διπλάσιο σκορ από τον Μητσοτάκη! Κι ήταν η επιβεβαίωση μίας δημοσκοπήσεις, που φυσικά άργησε επτά ολόκληρα χρόνια…

Εξανίστανται λοιπόν οι Συριζαίοι, βλέποντας τον Μαραντζίδη να δίνει συνέντευξη σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα και να αποκαλεί «Τραμπ» τον Στέφανο Κασσελάκη! Τον εγκαλούν μάλιστα για αχαριστία!

Το πίστεψαν βλέπετε ότι είχε γίνει ΣυΡιζΑ, επειδή ανέλαβε τον Τσίπρα και την Έφη Αχτσιόγλου! Το ότι και οι δύο έχασαν, δεν ήταν αρκετό για να τους διδάξει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This