Γκάφα «κολοσσιαίων διαστάσεων» του Μητσοτάκη στην Ηγουμενίτσα

Κύριε Μητσοτάκη, ξέρουμε πώς νοιώθετε  μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά στοιχειώδης προσοχή στην Γλώσσα μας είναι απαραίτητη

Must Read

Φαίνεται ότι η «φάπα» από τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών έχει «ζαλίσει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Σε σημείο ώστε  σε λίγο θα λέμε, όταν μιλάει και εφόσον δεν ξαναβρεί την ψυχραιμία του, «χασάπη γράμματα».  Όπως τον παλιό καλό καιρό στους κινηματογράφους!

 

Δείτε λοιπόν την «κοτσάνα» Μητσοτάκη: Μιλώντας πριν λίγο στην Ηγουμενίτσα για την υπογραφή της σύμβασης πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (67%)  του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας σε κοινοπραξία με «ηγέτη» το Ιταλικό Όμιλο Grimaldi, τόνισε με την μεγαλύτερη φυσικότητα: «Η μεταβίβαση των δικαιωμάτων του λιμανιού της Ηγουμενίτσας σε έναν μεγάλο ναυτιλιακό κολοσσό όπως είναι ο Όμιλος Grimaldi σημαίνει περισσότερη ανάπτυξη για την εθνική και την τοπική οικονομία»!

Αγαπητέ κ. Μητσοτάκη, όταν μιλάτε για «ναυτιλιακό κολοσσό» τι το θέλετε το επίθετο «μεγάλο»;  Ο «κολοσσός» είναι ή δεν είναι κολοσσός, τελεία και παύλα.  Μήπως νομίζετε ότι υπάρχει και «μικρός κολοσσός»;  Εκτός αν αναφέρεστε στον εαυτό σας, που σίγουρα τον θεωρείτε -εσείς και οι αυλοκόλακες γύρω σας- «πολιτικό κολοσσό», που όμως έχει μικρύνει πια, και μάλιστα επικίνδυνα.    

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This