Η Δούρου, σταθερά στο πλευρό του Μητσοτάκη!

Must Read

Τα τελευταία χρόνια, η Ρένα Δούρου είχε γίνει «σημαία» της Νέας Δημοκρατίας. Από τη Μάνδρα έως το Μάτι, το αντιπολιτευτικό εώς το 2019 και έπειτα το κυβερνητικό σφυροκόπημα Μητσοτάκη κατά του ΣυΡιζΑ, είχε συνεχείς αναφορές στην Δούρου, που παρότι η δικαιοσύνη απεφάνθη ότι δεν είχε ποινική ευθύνη για τα θλιβερά γεγονότα που σημάδεψαν την διακυβέρνηση Τσίπρα, δεν είχε το σθένος να αναλάβει την πολιτική ευθύνη.

Πριν από λίγες ώρες όμως, στο κοινοβούλιο, η Ρένα Δούρου στάθηκε αυτοβούλως και έμπρακτα στο πλευρό της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην κοινή συνεδρίαση της επιτροπής ευρωπαϊκών υποθέσεων και της επιτροπής Δημόσιας διοίκησης, Δημόσιας τάξης και Δικαιοσύνης, η βουλευτής του ΣυΡιζΑ Νίνα Κασιμάτη, έβγαλε μία πύρινη ομιλία, που ισοπέδωνε κυριολεκτικά την διαπραγμάτευση Μητσοτάκη – Τουρκίας για το μεταναστευτικό και το σκάνδαλο στα όρια της εθνικής μειοδοσίας, με την παροχή δωδεκάμηνης βίζας σε Τούρκους για νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τα ίδια νησιά δηλαδή που η Τουρκία διεκδικεί σε κάθε ευκαιρία.

Η Νίνα Κασιμάτη εκφράζοντας αναμφισβήτητα όλους τους Έλληνες, ειδικά την συγκεκριμένη στιγμή, κάλεσε την κυβέρνηση να μην τολμήσει να διαπραγματευτεί με την Τουρκία.

Η ομιλία αυτή, ενόχλησε – ποια άλλη; – Την Ντόρα Μπακογιάννη! Η οποία Ντόρα, ζήτησε από τη Ρένα Δούρου να «ανακαλέσει» την Κασιμάτη στην «τάξη».

Η Ρένα Δούρου λοιπόν, έσπευσε αμέσως να αδειάσει την Κασιμάτη, λέγοντας ότι το προκλητικό και επαίσχυντο σύμφωνο Μητσοτάκη – Τουρκίας, είναι μία «ρεαλιστική προσέγγιση»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This