Ο γολγοθάς για να προμηθευτείς φθηνά προϊόντα

Must Read

Το ότι εδώ, στη «δημοκρατία», είμαστε πνεύμα αντιλογίας και αντιδραστικοί τύποι είναι γεγονός. Ποτέ δεν παραδεχόμαστε ότι η κυβέρνηση ιδροκοπά για εμάς. Παράδειγμα: Μας λέει ο κ. Σκρέκας να μπαίνουμε καθημερινά στην εφαρμογή e-katanalotis για να βρίσκουμε πού πουλάν όχι καρδιές, αλλά φτηνά προϊόντα. Δεν το κάνουμε. Εγώ, όμως, το έκανα.

  • Από τον
    Χρήστο Μπολώση

Μπήκα στην εφαρμογή, η οποία είναι εξαιρετικά δύσχρηστη, διότι δεν υπάρχουν συγκεντρωμένες οι τιμές, αλλά πρέπει να «βολτάρεις» ώρες. Τέλος πάντων, ας το παραβλέψουμε αυτό. Χρόνος υπάρχει. Φίλοι μου, έπεσα απ’ τα σύννεφα! Βρήκα βαρελίσια φέτα στην Ελευσίνα, ωραιότατο λάδι Μάνης στο Πέραμα, σπαλομπριζόλα υπέροχη στη Νέα Μάκρη, ντομάτες ολόφρεσκες στο Λαύριο και λαχταριστά αβγά στα Μέγαρα. Ολα πάμφθηνα.

Ξεκίνησα πρωί πρωί και περιχαρής γυρίζω το βραδάκι σπίτι και τα δείχνω στο στεφάνι μου, περιμένοντας τα εύσημα. Αντ’ αυτού, ξέσπασε καταιγίδα τύπου «Ντάνιελ»: «Δεν μου λες, χριστιανέ μου, έχεις μυαλό; Είδες πόση βενζίνη έκαψες που λείπεις όλη μέρα;» Εκεί την είχε πατήσει: «Δεν με ξέρεις καλά εμένα, γυναίκα. Φουλάρισα με 1.989 ευρώ το λίτρο στα διυλιστήρια του Βαρδινογιάννη στην Κόρινθο». Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα. Κάτι κραυγές που ανάμεσά τους ξεχώριζες σκόρπιες λέξεις, σαν «Σκρέκας», «Μητσοτάκης», «Επιτροπή Ανταγωνισμού» κ.λπ. Εγώ, πάντως, είχα βρει φτηνά προϊόντα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This