Απειλούν τον δεκαοκτάχρονο, αλλά και την κυβέρνηση

Must Read

Βγαίνει ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Οικονόμου σε τηλεοπτικό σταθμό συγκεκριμένων συμφερόντων και ανακοινώνει ότι ο δεκαοκτάχρονος έχει κατονομάσει τον καθοδηγητή. Δηλαδή τον άνθρωπο που σύμφωνα με τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών αλλά και συνδικαλιστών της αστυνομίας, ηγήθηκε της εγκληματικής οργάνωσης η οποία Έδραση με μοναδικό στόχο την δολοφονία αστυνομικών.

Λίγο μετά την δήλωση του, το ίδιο το γραφείο του, έπαιρνε τηλέφωνο σε δημοσιογράφους και μιλούσε για λάθος διατύπωση του υπουργού. Έχουμε δηλαδή μία συντονισμένη επιχείρηση συγκάλυψης, καθώς ο υπουργός δεν θα μπορούσε να διαψεύσει τον εαυτό του τόσο βάναυσα και προσβλητικά, εάν δεν είχε λάβει άνωθεν εντολή.

Κάποιος απείλησε την ίδια την κυβέρνηση, προφανώς για να φρενάρει η έρευνα.

Σχεδόν ταυτόχρονα με το τέλος της δήλωσης του υπουργού, η οικογένεια του προφυλακισμένου δεκαοκτάχρονου, δεχόταν απειλητικά μηνύματα, στα οποία μεταξύ άλλων προειδοποιούσαν τη μάνα του, ότι θα τον βιάσουν και θα τον οδηγήσουν στην αυτοκτονία, εάν μιλήσει.

Στο Μαξίμου φαίνεται ότι αντιλαμβάνονται πως δεν μπορείς να θρέφεις φίδια στην αυλή σου, πιστεύοντας ότι θα δαγκώσουν μόνο τους γείτονες.

Σύντομα, ο Κυριάκος θα κληθεί να επιλέξει ποιο κεφάλι θα θυσιάσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This