Ισχυρός οικονομικός πόλος θέλει συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Αριστερά

Must Read

Τώρα μάλιστα!

Μαθαίνω εγκύρως ότι πίσω από την συγκρότηση της Νέας Αριστεράς βρίσκονται επιχειρηματικά συμφέροντα που θα ήθελαν με την πρόκληση της διάσπασης να απολαύσουν την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ. Τα συμφέροντα που έσπρωξαν τους “11” στην έξοδο από την Κουμουνδούρου διαπιστώνουν ωστόσο προς μεγάλη τους λύπη πως η ομάδα των τσακαλωτοαχτσιόγληδων με σήμα το Χαρίτση δεν τραβάει.

 

Το δείχνουν ξεκάθαρα και οι τραβηγμένες από τα μαλλιά δημοσκοπήσεις. Η δεύτερη πράξη της καθοδήγησης που υφίστανται τα στελέχη της Νέας Αριστεράς μετά την  αποχώρηση αφορά την συνεργασία τους ή ακόμη και την προσχώρησή τους στο ΠΑΣΟΚ.

 

Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης πάντως δεν δείχνει τις ίδιες διαθέσεις στο σύνολο της ομάδας των “11”. Μού λένε ότι θα δεχόταν με ανοιχτές αγκάλες τον κ. Αλέξη Χαρίτση στη Χαριλάου Τρικούπη αλλά την ίδια στιγμή  δεν θέλει να ακούσει κουβέντα ούτε για τον κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο ούτε για τον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Νέα Αριστερά αποφάσισε να βγάλει μπροστά τον κ. Αλέξη Χαρίτση ο οποίος εσχάτως αποδείχθηκε και υμνητής του σημιτισμού.

 

Τα στελέχη της θεωρούν ότι ο καλός Αλέξης -όχι ο κακός Τσίπρας- θα μπορούσε να διαπραγματευτεί για το σύνολο της ομάδας μετά τα διαπιστευτήρια στον εκσυγχρονιστή πρώην πρωθυπουργό. Οψόμεθα.

Πάντως για όσους ενθάρρυναν την συγκρότηση της Νέας Αριστεράς, που κάποιοι την αποκαλούν Νέο Ποτάμι, αρκεί ακόμη και το 2,5% που τής δίνουν ορισμένες δημοσκοπήσεις. Γιατί αυτό το ποσοστό είναι αρκετό για να μειώνει περαιτέρω τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και να εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα.

Από την Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This