Η Μαρίνα Πατούλη με το καλάθι του Άδωνη

Ποια ακρίβεια και ποιο market pass; Η Μαρίνα της φθήνιας με τσάντα αξίας «μόνο» 4.500 ευρώ

Must Read

Αν αποφάσιζε ο Αδωνις Γεωργιάδης, που προσπαθεί να μας πείσει με δηλώσεις τού τύπου «στον πραγματικό κόσμο έχουμε εισαγόμενο πληθωρισμό και τον πολεμάμε. Και τον πολεμάμε καλύτερα από τους άλλους» και «ο πληθωρισμός στα τρόφιμα είναι σε όλες τις χώρες της Ευρώπης πάρα πολύ μεγάλος, διψήφιος. Ο μέσος όρος στην ευρωζώνη είναι 16,7% και εμείς έχουμε 12%. Είμαστε κάτω από τον μέσο όρο», να κάνει καμπάνια για τη… μάχη της ακρίβειας η Μαρίνα Πατούλη είναι το ιδανικό πρόσωπο! Γιατί ποιο καλάθι της νοικοκυράς, ποια market pass και κουραφέξαλα!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη και υποψήφια δήμαρχος Πεύκης – Λυκόβρυσης στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές έχει το δικό της καλάθι και μάλιστα «χρυσό», με την υπογραφή του Yves Saint Laurent! Και τι αξίζει; Μόνο 4.500 ευρώ! Ποια ακρίβεια, μου λέτε, για τη φέτα και το λάδι, ποιες ανατιμήσεις!

Η Μαρίνα μπορεί και κυκλοφορεί με πολυτελή τσάντα και τι τσάντα! Shopping bag, που λένε και στα Λονδίνα και έτσι όπως βολτάρει και της την ανάψει να μπει σε σούπερ μάρκετ έτσι όπως είναι φθηνά (sic) τα προϊόντα θα μπορεί να το τιγκάρει! Εμείς δίνουμε και μια ιδέα!

Αν υλοποιηθεί η καμπάνια που προτείνουμε στα γυρίσματα του spot, η Μαρίνα να τριγυρνά ανάμεσα στα ράφια με αυτήν την τσάντα που χωρά μέχρι και κατσικάκι (που και αυτό είναι τζάμπα πράγμα).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This