Απαράδεκτος χαρακτηρισμός Κουρτάκη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού είχε το «πολιτικό ακαταλόγιστο» σύμφωνα με τον Κουρτάκη!

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να υποβιβάσει την ηχηρή διαφοροποίηση του Αντώνη Σαμαρά από τις αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το μεταναστευτικό, ο Κουρτάκης στην παραπολιτική του στήλη, συγκρίνει των Μεσσήνιο πρώην πρωθυπουργό με τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, αείμνηστο Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ισχυριζόμενος πως είχε το «πολιτικό ακαταλόγιστο»!

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε για να δικαιολογήσει τη συνύπαρξη του Αντώνη Σαμαρά με τον Σταύρο Παπασταύρου, στην «βραδιά πούρου» που είχε διοργανώσει ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Γιώργος Τσούνης, στην οικία του…

Αυτό φυσικά δε δικαιολογεί με τίποτα τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό κατά του αείμνηστου πρώην πρωθυπουργού, καθώς ο Σαμαράς με τον Παπασταύρου υπήρξαν στενοί συνεργάτες, πολύ πριν αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την προεδρία της Ν.Δ. και έπειτα την πρωθυπουργία. Η συνύπαρξη τους στο σπίτι του πρέσβη δεν σημαίνει ότι ο Σαμαράς «τα βρήκε» με τον Μητσοτάκη. Εκτός εάν ο ίδιος ο Σαμαράς αποδέχεται τον χαρακτηρισμό Κουρτάκη περί «πολιτικού ακαταλόγιστου».

Επίσης, οι σχέσεις του Παπασταυρου με τον νυν πρωθυπουργό και κυρίως με την σύζυγο του πάνε πολύ πίσω. Από τότε που ο υπουργός επικρατείας προσέφερε τις νομικές του γνώσεις στην κα Γκραμπόφσκυ.

Να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη σύναξη στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη Γιώργου Τσούνη, βρισκόταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που διατηρεί εξαιρετικά στενές σχέσεις με τον Κουρτάκη. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το όνομα του απουσιάζει τελείως από το ρεπορτάζ.

Γενικά πάντως , όσο θα περνάει ο καιρός και θα πρέπει να δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα, θα βλέπουμε όλο και μεγαλύτερα άλματα λογικής (αν υπάρχει…) στους διάφορους κλακαδόρους της «οικογένειας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This