Ο Κυριάκος στηρίζει τον ευγενή κλάδο των μπουζουκιών!

Must Read

Όλα κι όλα. Όταν μιλάει για στήριξη της κοινωνίας και των επιχειρήσεων αυτή η Κυβέρνηση, το εννοεί. Στη δύσκολη οικονομική φάση την οποία περνάει η χώρα μας, οι «εκλεκτοί» του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκονται κοντά σε όσους έχουν ανάγκη.

Γι΄αυτό λοιπόν και οι ευνοημένοι από το σύστημα του Μαξίμου εκδότες, οι οποίοι πλούτισαν λόγω ακριβώς αυτής της εύνοιας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανταποδίδουν προσφέροντας «κοινωνικό έργο» και στηρίζοντας τον κλάδο των μπουζουκιών.

Πώς το κάνουν αυτό; Πετώντας φυσικά λουλούδια αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ στις πίστες!

Μάλιστα, υπάρχει και ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα ενός εκδότη που έκανε λογαριασμό 40.000 ευρώ, μόνο σε λουλούδια! Ζημιά, όχι αστεία…

Εύγε. Η στήριξη στους ευπαθείς κλάδους είναι έμπρακτη από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους «δορυφόρους» της.

Αν υπολογίσει κανείς και ότι η συντριπτική πλειοψηφία των λουλουδιών που πετάχτηκαν τις εορταστικές ημέρες στα νυχτερινά μαγαζιά είναι προερχόμενα εκ Τουρκίας, τότε μάλλον θα πρέπει να πούμε δύο φορές εύγε, καθώς μιλάμε για παροχή στήριξης πέρα από τα σύνορα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This