Με κουστωδία πήγε ο Μητσοτάκης στην εκκλησία για τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανίων

Τύφλα να ‘χει ο πλανητάρχης

Must Read

Η άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Μητροπολιτικό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά, θύμιζε κάτι από… πλανητάρχη.

Για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανίων, ο Πρωθυπουργός συνοδευόταν από υπερβολικά μεγάλο αριθμό ατόμων, τα περισσότερα εκ των οποίων σχετίζονται με την ασφάλειά του!

Είναι τόσο «λαοπρόβλητος» και «αγαπητός», όσο και το 41% των εκλογών, γι’ αυτό προφανώς και χρειάζονται όλοι αυτοί οι «άνδρες με τα μαύρα» (ή και τα μπλε, ανάλογα το στιλ)…

Εκτός και αν ήταν… πρόβα όλη αυτή η κουστωδία, μιας και νωρίς το απόγευμα αναμένεται στην Κρήτη -προερχόμενος εκ Τουρκίας- ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος θα βρεθεί στο σπίτι του Έλληνα Πρωθυπουργού για κατ’ ιδίαν συνάντηση.

Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην… πορεία του προς την εκκλησία, ήταν, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Σέβη Βολουδάκη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This