Να απαγορευτεί το εμπόριο μήτρας στην Ελλάδα

Must Read

Όταν σε ένα εμμονικό blitzkrieg πειθούς, τα μόνα επιχειρήματα είναι ότι αν δεν το δεχθείς άκριτα θα υποστείς bullying και θα σε πούμε ντεμοντέ, τότε στην άκρη του τούνελ θα βρεις τα λεφτά. Όχι μια κοινωνική αναγκαιότητα.

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση δεν αρθρώνουν κανένα σοβαρό επιχείρημα απέναντι στους νομικούς που καταδεικνύουν ότι όλες οι τυχόν ανησυχίες περί νομικής κάλυψης παιδιών απαντώνται ήδη από το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και ότι οποιαδήποτε περαιτέρω θωράκιση μπορεί κάλλιστα να προστεθεί στον υπάρχοντα νόμο.

Στην πραγματικότητα, πίσω από τη δήθεν αναγκαιότητα για επιβολή του γάμου των ομοφυλοφίλων βρίσκεται μια υπαρκτή αγορά, έτοιμη για μεγαλύτερους τζίρους. Ολοι γνωρίζουν ότι η υπόθεση της υιοθεσίας στην Ελλάδα αφορά αντικειμενικά ελάχιστα παιδιά, για τα οποία αιτούνται χιλιάδες ζευγάρια. Αναπόφευκτα, ως μοναδική εφικτή διέξοδος εμφανίζεται η παρένθετη μητρότητα.

Εξειδικευμένοι νομικοί εκτιμούν ότι η ψήφιση του γάμου ομοφυλοφίλων θα διευρύνει δραματικά το παράθυρο της ενοικίασης μήτρας για υπερπολλαπλάσιους πελάτες. Απαιτείται μόνο μια δικαστική απόφαση και για άνδρες, με επίκληση των ίσων δικαιωμάτων, για να υπάρξει δεδικασμένο.

Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια για Μαξίμου – αξιωματική αντιπολίτευση. Καταφέρνουν έτσι να «πουλήσουν» ένα… ψευτοπροοδευτικό προσωπείο, διασφαλίζοντας τη στήριξη του ΛΟΑΤΚΙ λόμπι, αλλά κυρίως να γιγαντώσουν μια αγορά που κινείται με βασικό νόμισμα την ανθρώπινη εκμετάλλευση.

Ο νόμος επί Σαμαρά, όπως τροποποιήθηκε το 2014, μετέτρεψε την Ελλάδα σε παγκόσμιο κέντρο παρένθετης μητρότητας, επιτρέποντας τη διαδικασία και σε αιτούντες ή παρένθετες εκτός Ελλάδας, καθιστώντας έτσι τη χώρα διεθνές hotspot για την αγοραπωλησία αγέννητων παιδιών.

Το αλτρουιστικό δικαίωμα στην κυοφορία αποκλειστικά για Ελληνίδες με ανυπέρβλητα προβλήματα τεκνοποίησης, όπως πρωτονομοθετήθηκε το 2002, εξελίχθηκε σε μια σκιώδη αγορά με «φάρμες μωρών» για ευκατάστατους, κυρίως αλλοδαπούς.

Η εγκληματική οργάνωση στα Χανιά, με εξαγορασμένες φτωχές Γεωργιανές που γεννούσαν προπωλημένα παιδιά, καταδεικνύει μια πραγματικότητα που απέχει από τις χλιαρές «διασφαλίσεις» του πρωθυπουργού.

Η μέθοδος της παρένθετης μήτρας με τα «προνόμια» που κατοχυρώνει επίσημα η Ελλάδα δεν συναντάται αλλού στην Ε.Ε. Η παρένθετη μητρότητα για ετερόφυλα ζευγάρια και η δωρεά ωαρίων θεωρούνται παράνομες στο «μπλοκ».

Η επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τα δικαιώματα των γυναικών πρόσθεσε τον Οκτώβριο την παρένθετη μητρότητα στον κατάλογο των εγκλημάτων που συνιστούν trafficking.
Πρακτικά, η Ελλάδα προωθεί μια αποκρουστική μορφή εμπορίας ανθρώπων. Το αφήγημα με προπέτασμα την… προοδευτικότητα εξαλείφει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια – και της γυναίκας και του παιδιού! Μόνο στην Ελλάδα, απ’ όλη την Ε.Ε., μπορούν επίδοξοι γονείς απ’ όλο τον κόσμο να αναγνωρίζονται ως νόμιμοι γονείς από τη στιγμή της σύλληψης, «αγοράζοντας» μια παρένθετη (που δεν θα αναγράφεται πουθενά), αλλά και ξένα ωάρια ή σπέρμα. Μετά το κλείσιμο «παραδοσιακών» αγορών παρένθετης, όπως η Ινδία ή η Ταϊλάνδη, τα διεθνή πρακτορεία παρένθετης «στέλνουν» τους πελάτες τους στην Ελλάδα. Με «χρυσό» κοστολόγιο 100.000 ευρώ ανά παιδί!

Στην Ελλάδα, η εκμετάλλευση φτωχών γυναικών από κυκλώματα και πλούσιους πελάτες επιβάλλεται ως προοδευτικότητα και «δικαίωμα». Ουσιαστικά, είναι επιστροφή στον Μεσαίωνα. Οταν μια πράξη κατ’ όνομα αλτρουιστική καταντά, με κρατική βούλα, μπίζνα κατά παραγγελία γεννήσεων, τότε η μόνη δικλίδα ασφαλείας είναι η κατάργησή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This