ΠΑΣΟΚ: Προθάλαμος Αδίστακτων Στελεχών – Οπαδών Κυριάκου

Must Read

Η κωμική μετεγγραφή της Εφης Χριστοφιλοπούλου στην αυλή του Μαξίμου ήρθε σε μια εποχή που ο Νίκος Ανδρουλάκης προσπαθούσε, με ασθενικό, είναι η αλήθεια, τρόπο, να πείσει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα αξιόπιστο, που μπορεί να υποδεχτεί τη διάχυτη λαϊκή δυσαρέσκεια και να εγγυηθεί ότι θα τοκίσει τις ελπίδες των απογοητευμένων ανθρώπων.

Στην πραγματικότητα, το κόμμα του αποδεικνύεται ένας ιδανικός προθάλαμος για την αγνώριστη Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκεί όπου, όπως σχολιάζουν πικρόχολα οι βουλευτές της Ν.Δ., είναι προτιμότερο να προέρχεται κανείς από το ΠΑΣΟΚ ή να δηλώνει δικαιωματιστής είτε πουλέν υπό τις φτερούγες κάποιου ισχυρού προστάτη.

Με τη μέθοδο της «σαλαμοποίησης» που ιστορικά έχει διδαχτεί από τον πατέρα του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τεμαχίζει σαδιστικά το ΚΙΝ.ΑΛ.- ΠΑΣΟΚ, στέλνοντας το μήνυμα ότι τα όρια της ανεξαρτησίας του αρχηγού του είναι μάλλον πεπερασμένα…

Αυτήν την εποχή όλος ο… καλός κόσμος του σημιτικού ψευδοεκσυγχρονισμού έχει ροβολήσει στην αυλή του Μητσοτάκη. Μεταξύ άλλων, οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, Εργασίας Πάνος Τσακλόγλου, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Θανάσης Κοντογεώργης, υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου.

Στη Χαριλάου Τρικούπη οι αφελείς αναρωτιούνται «ποιος έχει σειρά;», καθώς στελέχη όπως  Πύρρος Δήμας βρίσκονται στο «ζέσταμα» και αναμένονται κι άλλοι. Φυσικά, αυτό απογειώνει τη δυσαρέσκεια στις τάξεις των βουλευτών της Ν.Δ. Οποιος κάνει μια βόλτα στο περιστύλιο και στους διαδρόμους της Βουλής το βλέπει στην κατήφεια που τους δέρνει. Αυτοί υπερασπίζονται με συνέπεια και πολιτικό κόστος τις αλλοπρόσαλλες και κοινωνικά άδικες επιλογές του Μητσοτάκη κι εκείνος, όπως παραπονιούνται ακόμα και στον πρώτο τυχόντα, ανταμείβει άλλους για να δείξει ότι είναι κεντρώος.

Την ίδια στιγμή, η δυσφορία του Ανδρουλάκη δεν κρύβεται. Το κόμμα του, παρά το γεγονός ότι θέλει να το κρύψει, αποτελεί προθάλαμο για καριερίστες. Παίζοντας στα κεντροδεξιά ο αρχηγός, ούτε από αριστερά εισπράττει ούτε και να κλείσει τα στεγανά προς τη Ν.Δ. μπορεί…

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This