Αύριο η θεατρική πρεμιέρα του υιού Καραμανλή

Οι ύμνοι του «πατέρα» του στο σανίδι Τίμου Τζάννες για το ταλέντο του και η συνέπεια στις ατέλειωτες πρόβες

Must Read

Πρεμιέρα αύριο για τον Αλέξανδρο Καραμανλή στο θεατρικό σανίδι, παρουσία του μπαμπά του Κώστα Καραμανλή.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο τριτοετής γιος του πρωθυπουργού θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια κυρία ατυχήσασα», που θα ανέβει από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, σε σκηνοθεσία Δήμητρας Δερμιτζάκη. Πιθανόν στην ίδια παράσταση να πάρει μέρος και η δίδυμη αδελφή του Αλίκη, η οποία συμμετέχει στη χορευτική ομάδα.

Η πλοκή του έργου

Πρόκειται για θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής ομάδας ARTE του Κολλεγίου Αθηνών και η συμμετοχή του Αλέξανδρου είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Η πλοκή του έργου έχει ως εξής: Ο Λεωνίδας Πετρόχειλος, διευθυντής σχολής εμποροπλοιάρχων και χήρος με τρεις γιους, πασχίζει να βάλει τέλος στο χάος που επικρατεί στο σπίτι του. Η ζωή του αδέκαστου «στρίγγλου» θα αλλάξει ριζικά όταν οι γυναίκες μπουν στο σπίτι και στη ζωή όλων τους. Ο Αλέξανδρος Καραμανλής θα υποδυθεί τον μικρό γιο του Λεωνίδα Πετρόχειλου, τον Μπάμπη, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας του, που έπαιξε πριν από δύο χρόνια στη «Θεία από το Σικάγο», έχοντας τον ρόλο μίας εκ των τριών ανιψιών που υποδέχονταν τη θεία από το Αμέρικα!

Ο Αλέξανδρος, που ήταν συνεπέστατος στις ατέλειωτες πρόβες, θα έχει θεατρικό πατέρα τον γνωστό επιχειρηματία Τίμο Τζάννες, που υποδύεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, στον ρόλο του Πετρόχειλου, με τον επιχειρηματία να εκθειάζει το ταλέντο του υιού Καραμανλή, λέγοντας πως ήταν πολύ καλός στις πρόβες! Οσο για την επιχειρηματία Νινέτα Βαφειά, που πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στις παραστάσεις του Κολλεγίου, θα υποδυθεί τον ρόλο της Μάρως Κοντού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θεατρικοί γιοι, εκτός από τον Αλέξανδρο, είναι ο Στέργιος Τζελέπης και ο Σίμος Κυπαρισσόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This