Που πήγε ο μπάτλερ σας κυρία Μπακογιάννη;

Must Read

Η Ντόρα Μπακογιάννη πραγματοποίησε γεύμα για τους συναδέλφους της στη Νέα Δημοκρατία με μεζεδάκια τα… ντολμαδάκια της Μαρίκας. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στα social media, όπου φαίνονται οι προσκεκλημένοι.

Όμως η φωτογραφία έχει περάσει από μια μικρή επεξεργασία. Όπως βλέπετε η κ. Μπακογιάννη… έκοψε τον μπάτλερ.

Δείτε επίσης: Εδώ γελάμε…! Φυσιογνωμιστής κρίνει ως δεινό διαπραγματευτή τον Μητσοτάκη

Δεν ήθελε να δώσει δικαιώματα; Του χάλαγε τη φωτογραφία; Ποιος ξέρει; Κρίμα όμως γιατί μέσα σε όλα κ. Ντόρα «κόψατε» και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στο γεύμα μεταξύ άλλων ήταν η Μαριέττα Γιαννάκου, η Νίκη Κεραμέως η Όλγα Κεφαλογιαννη η Χριστίνα Αλεξοπούλου, η Άννα Καραμανλή, η Νόνη Δούνια.

Αλλά έτσι είναι… χλιδάτα πάρτι με μπάτλερ  αλά Λόντρα για τους Βουλευτές καθώς και ολοκαίνουργια ηλεκτρικά αυτοκίνητα ενώ για το λαό ένα επίδομα θέρμανσης και μια συνταξούλα κι αυτή με το ζόρι.

Ναι είστε καλά κυρία Μπακογιάννη και σεις οι υπόλοιποι εθνοπατέρες (και εθνομητέρες). Να τρώτε και πίνετε εις υγείαν του κορόιδου αφού βρίσκετε και τα κάνετε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This