Η αγωνία του Αλέξη Τσίπρα για τον… Παναθηναϊκό

Στην Λεωφόρο για την αγαπημένη του ομάδα

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βράζει με τις εσωκομματικές διεργασίες λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Συνεδρίου να έχουν πάρει φωτιά όλοι αναμένουν τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας. Τα στελέχη της Κουμουνδούρου και τα μέλη κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη του για τις πρωτοβουλίες του Στέφανου Κασσελάκη και το μέλλον του κόμματος.

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει και άλλη μια αγωνία. Αυτή δεν είναι άλλη από το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός στο Κύπελλο Ελλάδας. Έτσι, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Λεωφόρο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Έκδηλη η αγωνία του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης