Ελλάδα δύο ταχυτήτων: Θεατρική έξοδος για το ζεύγος Μπρατάκου – Ράπτη και Ζαχαράκη παραμονή της μαύρης επετείου των Τεμπών

Must Read

Το ερωτευμένο «ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής», που λέει και ο σοφός λαός, είναι αχώριστο, ακόμη και στις θεατρικές πρεμιέρες. Ο λόγος για την υφυπουργό Τουρισμού Ελενα Ράπτη και τον σύζυγό της και υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο!

Τα νιόπαντρα αγαπημένα «παιδιά» του πρωθυπουργού, λοιπόν, πήγαν στην επίσημη πρεμιέρα της Αντζελας Γκερέκου, προέδρου του ΕΟΤ, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τελευταία Φεγγάρια» στο θέατρο «Coronet», μαζί με τον σπουδαίο ηθοποιό Στέφανο Κυριακίδη, κάνοντας στην ουσία την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ύστερα από τον μυστικό γάμο τους.

Και δεν ήταν οι μόνοι από το κυβερνητικό σχήμα που είχαν όρεξη για θέατρο και φωτογραφίες στο φουαγιέ, παρά το βαρύ κλίμα των τελευταίων ημερών, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, μια και θεατρόφιλη αποδείχθηκε και η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη (άλλο αγαπημένο τέκνο του Μητσοτάκη). Μάλιστα, έχει κάθε λόγο να είναι στα… χάι της, αφού δεν πήγε χαμένη η ψήφος της για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών!

Και ο Μπρατάκος στα… χάι του είναι, παρόλο που μπορεί να κυκλοφορεί και με χάντρα θαλασσιά για το κακό το μάτι (υπέκυψε στη γοητεία του η «ξανθή αγαπημένη Παναγιά», που έλεγε και ο αείμνηστος Τόλης Βοσκόπουλος), μια και όπου βάζει την υπογραφή του όλα εκτελούνται όπως τα έχει σχεδιάσει!

Οπως είχε σχεδιάσει και τη φωτογραφική τροποποίηση επί κοινής υπουργικής απόφασης που δημοσιεύτηκε νύχτα στην «Εφημερίδα της Κυβέρνησης» για την ενίσχυση του Τύπου (λέμε τώρα…), προκειμένου να φιμωθεί (και) η ανεξάρτητη φωνή της «Espresso».

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This