Πού πάτε, ωΡιέ σύντροφοι;

Must Read

«Καπιταλισμός και κομμουνισμός» έγιναν μια… αγκαλιά στη θεαματική συναυλία του «βασιλιά των βαλς» Αντρέ Ριέ, με τους Γιάννα Αγγελοπούλου και Δημήτρη Κουτσούμπα, που βρέθηκαν στις πρώτες σειρές της συναυλίας του παγκοσμίου φήμης Ολλανδού βιολιστή και μαέστρου (που, σημειωτέον, ήταν sold out από την αρχή της προπώλησης των εισιτηρίων του), να φωτογραφίζονται «τσικ του τσικ» και χαμογελαστοί!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η Lady G, που άφησε το look «Δυναστεία» στα πρότυπα της Τζόαν Κόλινς και πήγε σε πιο… Μάικλ Τζάκσον look, συνοδευόταν από την κόρη της Καρολίνα Παρθένη και τη συνονόματη εγγονή της. Πλάι της λοιπόν ήταν το ζεύγος Κουτσούμπα, με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ να χαιρετά θερμά τη Γιάννα Αγγελοπούλου με το που την είδε και να βγάζουν και τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, με τον Δημήτρη Καίσαρη και τη σύζυγό του που κάθονταν παραδίπλα να κοιτάνε το… αλλόκοτο θέαμα!

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, που πρόσφατα άλλαξε το στιλ των μαλλιών της στη συγκεκριμένη κουπ με τα λεγόμενα μυτάκια να πλαισιώνουν το πρόσωπο, αρέσκεται σε ιδιαίτερες εμφανίσεις. Μόνο που αυτή παραπέμπει λιγάκι στην εμφάνιση του μακαρίτη βασιλιά της ποπ, την οποία φρόντισε να ενισχύσει με δερμάτινο παντελόνι που είναι τελευταία λέξη της μόδας!

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ το υπερθέαμα του Ριέ, που ήρθε πρώτη φορά στη χώρα μας, άφησε τους θεατές άναυδους, με τα βαλς και τα σάουντρακ για ταινίες, υπό την συνοδεία της ορχήστρας Johann Strauss, να τυλίγουν με ρομαντισμό και ζεστασιά τους θαυμαστές του. Αυτά τα συναισθήματα «γέννησε» προφανώς και στους Κουτσούμπα – Αγγελοπούλου που, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, έχουν τα ίδια μουσικά γούστα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This