Ο Κασσελάκης ζήτησε να συμμετάσχει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Must Read

Σε περίπτωση που αναρωτηθήκατε, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία (…) στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, κάνοντας…. φανταροτουρισμό δήλωσε την πρόθεση να συμμετάσχει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, προσπαθώντας να πείσει ότι

Αυτό, τουλάχιστον, γνωστοποίησε σήμερα ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος  συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο στρατόπεδο, καθώς είχαν επισκεπτήριο. «Πήγαμε σήμερα στο στρατόπεδο, μετά την προπόνηση που έκαναν για την παρέλαση. Είπαμε μερικά πράγματα κατ’ αρχήν για το κόμμα και τα πράγματα που έπρεπε να συζητήσουμε, για το πως περνάει μέσα στο στρατόπεδο, για το ποιες είναι οι εντυπώσεις του, τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους», δήλωσε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αποθεώνοντας τον πρόεδρο του κόμματος που θα υπηρετήσει για… 2 εβδομάδες και θα κάνει και παρέλαση.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This