Συμφωνία με το Μαξίμου έκανε ο Καραμανλής για την ομιλία του στην Βουλή

Απανωτά τηλεφωνήματα προς βουλευτές της ΝΔ να είναι παρόντες

Must Read

Το Μαξίμου σύρει τον Κώστα Αχ. Καραμανλή στην Βουλή, προκειμένου να λάβει μέρος στην συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη με αφορμή την μονταζιέρα στα Τέμπη. Επιπλέον, από την ΝΔ πραγματοποιούνται απανωτά και πιεστικά τηλεφωνήματα προς βουλευτές να είναι παρόντες στην αίθουσα κατά την ομιλία του πρώην υπουργού Μεταφορών.

Ο Κ. Αχ. Καραμανλής είναι σε ευθεία συνεννόηση με τον στενό κύκλο του πρωθυπουργού αναφορικά με το τι θα δηλώσει από βήματος της Ολομέλειας για το έγκλημα στα Τέμπη. Απο το γραφείο, μάλιστα, του βουλευτή Σερρών γίνονται επίσης κλήσεις προς τους κυβερνητικούς βουλευτές να στηρίξουν τα λεγόμενά του.

Ο κ. Καραμανλής αναμένεται να πάρει τον λόγο στο Κοινοβούλιο στις 19:00 την Τετάρτη. Ο ίδιος διέρρευσε ότι θα μιλήσει στην Ολομέλεια καθώς επιδιώκει να τοποθετηθεί «θεσμικά».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Συγκινήθηκα τώρα. Θα έχω έτοιμα τα χαρτομάντιλα, διότι δεν θα αντέξω και μπορεί να κλάψω με λυγμούς, ή να πετάξω την τηλεόραση από την αηδία που θα αισθανθώ.

  2. Τρία στιγμιότυπα της Ελλάδος του 2024:

    1. Ο γόνος-δολοφόνος, θρασύδειλος ΔΑΠίτης, φάτσα από αυτές που μεγάλωσαν ουρλιάζοντας ‘και α και ου’, θα έρθει στην Βουλή όχι για να ομολογήσει το έγκλημα και τη συγκάλυψη αλλά για να σώσουν όλοι μαζί το τομάρι τους.

    2. Ο Νεοδημοκράτης της γειτονιάς σας, ο μαστροπός και παιδιοβιαστής Μίχος, αγκαλιά με δεσποτάδες, αστυνομικούς και πολιτευτές, προμηθευτής του δημοσίου επί Σαμαρά, θα την σκαπουλάρει ευτελίζοντας κάθε θεσμό δικαιοσύνης.

    3. Ο ωτακουστής ανιψιός, πρώην υπεύθυνος για τις παράνομες παρακολουθήσεις με παράνομα λογισμικά, έπινε τις προάλλες το καφεδάκι του μαζί με τον άλλο καταδικασμένο για ασέλγεια, τον έτερο Γεωργιάδη, τον σιχαμένο που ψάρευε ανήλικα στα Βαλκάνια όταν δεν χαριεντιζόταν με τους φίλους του Μητσοτάκηδες.

    Νέα Δημοκρατία: Σαπίλα, Εμετός, Σιχασιά. Άνθρωποι του κοινού ποινικού που ζουν και βασιλεύουν καθώς εσείς, ηλίθιοι πολίτες, τους πληρώνετε, τους ψηφίζετε, και τους προστατέυετε.

    • Ευστοχοτατος! Εμετικοι όλοι τους ! Η ανηθικότητα σε όλο της το μεγαλείο από τη “μεγάλη” γαλάζια παράταξη, τη λιγδα του Ελληνισμού! Το μόνο “μεγάλο” που έχουν είναι η αλαζονεία τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This