Είναι θέμα πίστης…

Must Read

Άφωνοι έμειναν όσοι την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ είδαν ανάμεσα στους πιστούς, στον Μητροπολιτικό Ναό  του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου-Μεγάλη η Χάρη Της- τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, στη λειτουργία των Χαιρετισμών.

Ο κ. Καραμανλής που παρακολούθησε περί τη μία ώρα την ακολουθία, άναψε κερί και στάθηκε διακριτικά στο πίσω μέρος της Εκκλησίας. Τον πρώην πρωθυπουργό εντόπισε ο ιερέας του Ναού ο οποίος τον προσκάλεσε να πλησιάσει μπροστά όπως επιτάσσει το Πρωτόκολλο. Εκείνος όμως αποκρίθηκε ότι επρόκειτο να παραμείνει στην θέση του γιατί η παρουσία του ήταν θέμα πίστης και όχι πρωτοκόλλου.

 

Δείπνο για τον Καραμανλή

 

Το ίδιο βράδυ οι διοργανωτές του Star Forum που έλαβε χώρα στη Λαμία και στο οποίο μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός υπενθυμίζοντας όπως ήταν αναμενόμενο τις κόκκινες αξιακές γραμμές της ΝΔ παρέθεσαν δείπνο προς τιμήν του στην ταβέρνα «Αραξοβόλι». Εκεί έδωσε το παρών και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Συμεών. Επίσης πήρε το μάτι μου τον μονίμως «ηλιοκαμένο» υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τους βουλευτές Φθιώτιδος της ΝΔ κ.κ. Γιάννη Οικονόμου και Γιώργο Κοτρωνιά .

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, ο Καραμανλής ήταν ο τελευταίος λόγιος και πατριώτης Πρωθυπουργός.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This