Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Must Read

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον Κόσμο του Πέτρου Κόκκαλη.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζη υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, που πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ιδιαίτερα κατά τη δεκαετία του 1980.

Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και είναι ένας προσγειωμένος και σκεπτόμενος άνθρωπος με άποψη για τη ζωή, έτσι όπως αυτή έχει φανεί σε δεκάδες συνεντεύξεις που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια.

«Εγώ πραγματικά τρόμαξα με τις γρήγορες επιτυχίες, γιατί ήμουν 24 ετών και ήμουν πρωταγωνιστής. Κάθισα όμως και συνειδητοποίησα τι συμβαίνει, γιατί όταν συμβαίνουν πράγματα περίεργα, πρέπει να κάθεσαι και να τα κουβεντιάζεις με τον εαυτό σου και ευτυχώς βρήκα διεξόδους και τα πατήματά μου ώστε να τακτοποιώ τα επαγγελματικά μου και βέβαια τα ιδιωτικά μου που είναι πολύ σημαντικά. Η ματαιοδοξία είναι το επικίνδυνο και την κουβαλάμε όλοι, κακά τα ψέματα. Το θέμα είναι σε ποιον βαθμό την έχεις, γιατί η ματαιοδοξία μπορεί να είναι και πολύ δημιουργική, αν έχει μέτρο» δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον Κόσμο, στο πλάι του ευρωβουλευτή και υποψηφίου Πέτρου Κόκκαλη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This