Στραβομουτσούνιασε ο Κασσελάκης με το πρωτοσέλιδο της Εστίας

Must Read

Δεν του άρεσε του προέδρου του ΣυΡιζΑ το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εστίας. Εκδήλωσε μάλιστα και την απέχθεια του, δημόσια.

Μπαίνοντας στα δημοσιογραφικά γραφεία της Βουλής, αφού επιδεικτικά αγνόησε τον Σωκράτη Φάμελλό, του οποίου η ομιλία είχε τελειώσει αρκετή ώρα αφού εισήλθε ο Κασσελάκης στο κοινοβούλιο, είδε το πρωτοσέλιδο της ΕΣΤΙΑΣ που αναφέρει ότι ζήτησε συγγνώμη από το Ισραήλ.

Σχολίασε λοιπόν σκωπτικά λέγοντας: «τι μ@λακίες είναι αυτές…»

Απολύτως αναμενόμενη η αντίδραση του.

Το κακό για την εφημερίδα Εστία θα ήταν να την παίνευε ένας τύπος που εύχεται «μακροζωία» σε μιντιακές επιχειρήσεις που άλλαξαν χερια μέσω οφσόρ χρυσαυγιτών και εκατομμυρίων που κατέληξαν σε κομματικά ταμεία.

Ας προσέχει μόνο ο κύριος Κασσελάκης, που πηγαίνει σε ραντεβού με ολιγάρχες αγκαζέ με τον πρέσβη, μήπως τον βάλουν να ευχηθεί και σε κανέναν εισαγωγέα θαλασσινών από τη Λατινική Αμερική…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ενώ αυτός που στηρίξατε για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κατασκεύασμα της πρεσβείας…

    Άλλωστε η πρεσβεία ως γνωστόν στήριζε Έφη Αχτσιόγλου, οπότε μη λέτε μπούρδες.

    Σαφέστατα κάποιοι αμερικανικοί παράγοντες καλοβλέπουν τον Στέφανο αλλά ποιος νομίζει ότι οι ΗΠΑ είναι ένα συμπαγές πράγμα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This