Στοχεύουν στο ΠΑΣΟΚ παρά το κάζο της Καλλιόπης

Γιατί πανηγυρίζουν στην Κρήτη και βλέπουν παντού ΠΑΣΟΚ;

Τους έκανε άνω–κάτω στη Νέα Δημοκρατία η Καλλιόπη –Πόπη για τους φίλους- Σεμερτζίδου, αλλά στην Κρήτη πανηγυρίζουν επειδή θεωρούν ότι σταδιακά η ατμόσφαιρα γυρίζει υπέρ τους και εις βάρος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν στέκονται μόνο στην παραίτηση του Λάμπρου Αντωνόπουλου από τη θέση του Γραμματέα στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου.

Γιατί πανηγυρίζουν στην Κρήτη και βλέπουν παντού ΠΑΣΟΚ;

Παρακολουθούν με ενδιαφέρον και τις εξελίξεις στους φορείς πιστοποίησης, επειδή λένε ότι παντού βρίσκονταιΠασοκαναθρεμμένα στελέχη! Για να το λένε, κάτι θα ξέρουν!

Όπως, άλλωστε, υποστηρίζουν και στη βάση της Νέας Δημοκρατίας «εμείς είμαστε κυβέρνηση, αλλά το ΠΑΣΟΚ παραμένει στην εξουσία…».

Ειδικά στην Κρήτη, ίσως και να έχουν δίκιο παρότι βάφτηκε μπλε στις πρόσφατες εκλογές…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης