Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Αποκάλυψη-βόμβα για τον υπόδικο Λοβέρδο!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός υγείας, αντιμετωπίζει ήδη διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για δωροδοκία πολιτικού προσώπου κατ’ εξακολούθηση.

Δίωξη, η οποία μάλιστα ασκήθηκε μετά την αλλαγή της κυβέρνησης, μετά δηλαδή τις εκλογές, άρα το επιχείρημα ότι πρόκειται περί πολιτικής δίωξης, δεν υφίσταται. Εκτός εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται τον Ανδρέα Λοβέρδο για κάποιο λόγο που αδυνατούμε να καταλάβουμε και θέλει να τον πλήξει πολιτικά.

Μάλιστα το ΚΙΝΑΛ προσπαθώντας να καλύψει τον βουλευτή του, είχε βγάλει τότε ανακοίνωση με την οποία ισχυριζόταν πως η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς κυρία Τουλουπάκη άσκησε την δίωξη επειδή θα αφαιρούσαν την δικογραφία από τα χέρια της! Γεγονός φυσικά που ουδέποτε έγινε.

Αντίθετα, μετά την κατάθεση της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς στους αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, η υπόθεση παίρνει μία νέα, ακόμα χειρότερη τροπή. Σύμφωνα λοιπόν με την κατάθεση της κυρίας Τουλουπάκη, ο κύριος Λοβέρδος απέκτησε στην κατοχή του απόρρητο έγγραφο των αμερικανικών αρχών. Έγγραφο που όμως κατείχε αντίγραφο μόνον ο κύριος Αγγελής!

Μιλάμε για απόρρητο έγγραφο στα χέρια ενός υπόδικου πλέον και μάλιστα έγγραφο των αμερικανικών αρχών! Το πιο ενδιαφέρον είναι το πως ο κύριος Λοβέρδος δικαιολόγησε τον τρόπο που βρέθηκε αυτό το έγγραφο στα χέρια του: Υποστήριξε ότι έφτασε στα χέρια του μέσω ανώνυμης επιστολής!

Δηλαδή ένα έγγραφο που είχαν μόνο οι Αμερικανοί και ο κ. Αγγελής, φτάνει στα χέρια του Λοβέρδου μέσω ανώνυμης επιστολής. Η μία περίπτωση λοιπόν, είναι να του το έστειλε ο ίδιος ο πρόεδρος Τραμπ! Προφανώς από τύψεις για την σκευωρία που έστησε το FBI στον κύριο Λοβέρδο, καθώς όπως είχε δηλώσει ο κύριος Μανιαδάκης, οι Αμερικάνοι τον πίεζαν για να πει πως γινόταν οι δωροδοκίες πολιτικών.

Υπάρχει όμως και η κατάθεση του ίδιου του κυρίου Αγγελή, στην οποία έκανε επίκληση η κυρία Τουλουπάκη και ζητά από τους κ.κ. Ζαχαρή και Σοφουλάκη να προβληματισθούν όταν «στην κατάθεση που δίνει ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής, μεταξύ άλλων καταθέτει το εξής: ‘ποιος νομίζετε ότι καθόταν ακριβώς δίπλα μου στο αεροπλάνο; Ο κ. Λοβέρδος…’»

Πότε; Όταν οι εισαγγελείς είχαν πάει στην Βιέννη για να λάβουν στοιχεία από τους Αμερικανούς! Και συμπτωματικά ο κύριος Αγγελής επέστρεψε χώρια τους, με άλλο αεροπλάνο.

Ο κύριος Λοβέρδος έσπευσε αμέσως να διαψεύσει τον ισχυρισμό αυτό του κυρίου Αγγελή. Χωρίς όμως να εξηγήσει γιατί ο κύριος Αγγελής θα έλεγε ένα τόσο καταστροφικό για τον ίδιο ψέμα.

Όπως και να έχει, είναι βέβαιον ότι ο κύριος Λοβέρδος θα κληθεί να δώσει μία πιο πειστική εξήγηση για το πως βρέθηκε το απόρρητο έγγραφο των Αμερικανών στα χέρια του. Διότι εδώ το ρεζιλίκι στο οποίο υποβάλλουν εδώ και χρόνια οι πολιτικοί την Ελλάδα, γίνεται διεθνές.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ