Μετωπική Σαμαρά – Μητσοτάκη μέσω Μαρινάκη

Must Read

Ξεκίνησε και επίσημα το αντάρτικο ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θέλει φαίνεται να μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που έριξε δύο κυβερνήσεις Μητσοτάκη. Μία το 1993 και μια τώρα. Το κωμικό είναι πως και στις δύο περιπτώσεις βάζει μπροστά ως πρόσχημα τα εθνικά θέματα!

 

Ποιος; Ο άνθρωπος που ενώ ήταν υπουργός εξωτερικών όταν έγινε η σκανδαλώδης αναγνώριση των Σκοπίων άνευ όρων, αυτός έτρεχε στην λέσχη Μπίλντεμπεργκ! Και έπειτα, όπως έλεγε και ο επίτιμος κινούμενος από ιδιοτελείς σκοπούς, φόρεσε το μανδύα του μακεδονομάχου και βγήκε στους δρόμους.

 

Ρίχνοντας έτσι την τότε κυβέρνηση για να ακολουθήσει η παρένθεση Παπανδρέου που είχε βεβαρυμένο πρόβλημα υγείας και να έρθει ο εθνικός οδοστρωτήρας Κώστας Σημίτης! Στον οποίον φυσικά εξασφάλισε και την συνέχιση της εξουσίας ψηφίζοντας Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 

Τότε ο Κόκκαλης, σήμερα ο Μαρινάκης

 

Ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα ξαναχτυπά. Χρησιμοποιώντας μάλιστα το μέσο άλλο αμφιλεγόμενου επιχειρηματία, του Βαγγέλη Μαρινάκη, φορά την προβιά του τουρκοφάγου. Και προαναγγέλλει ανοιχτή σύγκρουση με τον Μητσοτάκη σε περίπτωση που κάνει διάλογο με την Τουρκία. Για πολλά μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Αντώνη Σαμαρά, εκτός από ένα. Ο άνθρωπος πιάνει αμέσως το κύμα του Λαϊκού αισθήματος και το καβαλά. Για τα δικά του συμφέροντα φυσικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This