Ο Γεραπετρίτης «έσφαξε με το βαμβάκι» τον Άδωνι

Must Read

Οι non stop εμφανίσεις και δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη έχουν προκαλέσει την ενόχληση του Μαξίμου, το οποίο βλέπει τον Υπουργό Ανάπτυξης να μιλά συνεχώς σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, μια για τη Novartis (κυρίως), μια για το Ελληνικό, μια για την οικονομία, μια για τον κορωνοϊό, μια για… ό,τι άλλο κυκλοφορεί.

Θα πείτε και θα έχετε και δίκιο, δεν ήξεραν τι εστί Άδωνις πριν τον υπουργοποιήσουν; Προφανώς και ήξεραν. Αλλά φαίνεται ότι η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο.

Και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς από την ομολογουμένως… κομψή σπόντα του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, ο οποίος ερωτώμενος στο ραδιόφωνο του Alpha για τις εμφανίσεις του Άδωνι, περί τις 40 ημερησίως (όπως σχολίασε ο δημοσιογράφος), σε σχέση με τις ελάχιστες δικές του, ανέφερε:

«Ο Άδωνις είναι τόσο πληθωρικός και ασυγκράτητος που είναι δύσκολο να τον βάλεις σε κουτί. Για εμάς που είμαστε περισσότερο αγοραφοβικοί και μετρημένοι, το 40 μπορεί να παραπέμπει σε ετήσιες εμφανίσεις».

Προφανώς και η χρήση της λέξης «μετρημένοι» δεν ήταν καθόλου τυχαία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This