Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε την ΠτΔ για το Oruc Reis και ακολουθούν οι πολιτικοί αρχηγοί

Must Read

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και την ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, την τουρκική προκλητικότητα και τις κινήσεις του Oruc Reis.

Δείτε ακόμα: Τύμπανα πολέμου στην Αν. Μεσόγειο… Ρητή εντολή στο ΠΝ: «Υπερασπιστείτε την εθνική κυριαρχία μας»

Θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει επίσης για την κατάσταση.

Ελληνική Λύση: «Το Oruc Reis μπορεί να είναι αντιπερισπασμός»

Πριν ξεκινήσουν οι επαφές του Πρωθυπουργού, η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα του Oruc Reis, εφιστώντας την προσοχή:

«Το σπάσιμο του 25ου μεσημβρινού από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορεί να είναι αντιπερισπασμός. Μην αφήσετε τα νησιά του Αιγαίου αφύλακτα. Παγώστε τώρα τις αιτήσεις ασύλου, εφαρμόστε κλοιό στις δομές παράνομων μεταναστών. Μην παρασυρθείτε από κινήσεις αντιπερισπασμού συγκεντρώνοντας όλες τις δυνάμεις στον νότο, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου είναι ο διακαής στόχος της Τουρκίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This