Βασίλης Διγαλάκης: «Άτομο του οικογενειακού μου περιβάλλοντος έχει κορωνοϊό. Θα παραμείνουμε σε κατ’ οίκον περιορισμό»

Must Read

Ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βασίλης Διγαλάκης έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ότι μέλος από το στενό του οικογενειακό περιβάλλον, υπεβλήθη, για προληπτικούς λόγους, σε τεστ για τον κορωνοϊό, δίχως να έχει παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα, και βγήκε θετικό.

Ακολούθως, ο Υφυπουργός με όλα τα μέλη της οικογένειάς του υπεβλήθησαν σε τεστ τα οποία είχαν αρνητικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο υφυπουργός εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και παροτρύνει τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

«Ο κορωνοϊός μας απειλεί όλους και καθένας από εμάς ενδέχεται να φέρει τον ιό ασυμπτωματικά. Άτομο του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος υποβλήθηκε σε τεστ για τον COVID-19 προληπτικά, πριν από ταξίδι, χωρίς να έχει εκδηλώσει συμπτώματα. Το τεστ βγήκε θετικό. Άμεσα, ως οφείλαμε, τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου κάναμε το τεστ, αν και δεν είχαμε κανένα σύμπτωμα. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για όλους. Θα παραμείνουμε σε κατ’ οίκον περιορισμό, εργαζόμενοι από απόσταση τις επόμενες ημέρες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This