Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Δεν θα παρευρεθεί στη ΔΕΘ λόγω προβλήματος υγείας – Εισήχθη στο νοσοκομείο

Must Read

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, λόγω κάποιων έντονων ενοχλήσεων που είχε, χρειάστηκε να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, υπεβλήθη σε χειρουργείο για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας με τον παραδοσιακό τρόπο.

Γι αυτό τον λόγο δεν μπόρεσε να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, παρόλα αυτά του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

«‪Μετά από έντονες ενοχλήσεις, εισήχθην εσπευσμένα για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας με τον παραδοσιακό τρόπο. Η ανάρρωσή μου δεν θα μου επιτρέψει να παραστώ στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Kyriakos Mitsotakis.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This