Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Πρωτοφανές ατόπημα Γεραπετρίτη, στρώνει χαλί στους Τούρκους εισβολείς!

Μία πραγματικά εξοργιστική παρέμβαση έκανε ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του σήμερα στα «Παραπολιτικά 90,1».
Στο ερώτημα: «ποια θα είναι η ελληνική απάντηση στην περίπτωση που τουρκικά σκάφη σπάσουν το όριο των έξι ναυτικών μιλίων», ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε: «Δεν πρόκειται να εισέλθει κανείς στα χωρικά μας ύδατα (!!!), είμαι σαφής. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι απολύτως έτοιμες να διαχειριστούν οποιαδήποτε τέτοια κρίση και η ελληνική πολιτική ηγεσία δεν πρόκειται να κάνει καμία παραχώρηση στην κυριαρχία της»!!

Για να καταλάβετε τι ακριβώς εκχώρησε ο κύριος Γεραπετρίτης

Δηλαδή ο κύριος Γεραπετρίτης, κορυφαίος υπουργός, προαναγγέλλει επίσημα και ανακοινώνει στους τούρκους ότι μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι την κρουαζιέρα κατάληψης της ελληνικής ΑΟΖ, αρκεί να μείνουν σε απόσταση έξι ναυτικών μιλίων από τα νησιά μας! Για να το πούμε πιο απλά, την άθλια δικαιολογία των τούρκων εισβολέων που χρησιμοποιούν για να κάνουν ανενόχλητοι έρευνες στην ελληνική ΑΟΖ, την προσυπογράφει  πλέον ο υπουργός επικρατείας!
Δηλαδή, οι τούρκοι έχουν μπει στο χωράφι, έχουν οργώσει, έχουν μπει στην αυλή και κάνουν μπάρμπεκιου, μπαίνουν στο σαλόνι, αλλά μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στην κουζίνα γιατί θα τους το κόψουμε! 

Αναμένουμε μία διορθωτική δήλωση από τον κύριο Γεραπετρίτη, αν και δυστυχώς φοβούμαστε ότι ήξερε πολύ καλά τι έλεγε…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ