Πρωτοφανές ατόπημα Γεραπετρίτη, στρώνει χαλί στους Τούρκους εισβολείς!

Must Read

Μία πραγματικά εξοργιστική παρέμβαση έκανε ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του σήμερα στα «Παραπολιτικά 90,1».
Στο ερώτημα: «ποια θα είναι η ελληνική απάντηση στην περίπτωση που τουρκικά σκάφη σπάσουν το όριο των έξι ναυτικών μιλίων», ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε: «Δεν πρόκειται να εισέλθει κανείς στα χωρικά μας ύδατα (!!!), είμαι σαφής. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι απολύτως έτοιμες να διαχειριστούν οποιαδήποτε τέτοια κρίση και η ελληνική πολιτική ηγεσία δεν πρόκειται να κάνει καμία παραχώρηση στην κυριαρχία της»!!

Για να καταλάβετε τι ακριβώς εκχώρησε ο κύριος Γεραπετρίτης

Δηλαδή ο κύριος Γεραπετρίτης, κορυφαίος υπουργός, προαναγγέλλει επίσημα και ανακοινώνει στους τούρκους ότι μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι την κρουαζιέρα κατάληψης της ελληνικής ΑΟΖ, αρκεί να μείνουν σε απόσταση έξι ναυτικών μιλίων από τα νησιά μας! Για να το πούμε πιο απλά, την άθλια δικαιολογία των τούρκων εισβολέων που χρησιμοποιούν για να κάνουν ανενόχλητοι έρευνες στην ελληνική ΑΟΖ, την προσυπογράφει  πλέον ο υπουργός επικρατείας!
Δηλαδή, οι τούρκοι έχουν μπει στο χωράφι, έχουν οργώσει, έχουν μπει στην αυλή και κάνουν μπάρμπεκιου, μπαίνουν στο σαλόνι, αλλά μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στην κουζίνα γιατί θα τους το κόψουμε! 

Αναμένουμε μία διορθωτική δήλωση από τον κύριο Γεραπετρίτη, αν και δυστυχώς φοβούμαστε ότι ήξερε πολύ καλά τι έλεγε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This