Ξεκαρδιστικό συμβάν με την Μενδώνη και την Παναγιωταρέα στο Καστελόριζο!

Must Read

 

Ένα ευχάριστο διάλειμμα μέσα στην κατήφεια των ημερών αναφορικά με την τουρκική προκλητικότητα στο ακριτικό Καστελλόριζο, έγινε νωρίτερα σήμερα. Πρωταγωνίστησαν η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και η ειδική σύμβουλος υπουργείου πολιτισμού Άννα Παναγιωταρέα, αλλά και άθελά του ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος!

Συγκεκριμένα, χθες ήταν η μεγάλη εκδήλωση των δικηγορικών συλλόγων όπου κύριος ομιλητής ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος, όπου όσα ειπώθηκαν ήταν πραγματικά συγκλονιστικά και καταπέλτης για την Τουρκία. Στο νησί όμως βρέθηκαν σημερα το πρωί, για άλλη εκδήλωση, η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη μαζί με την κυρία Άννα Παναγιωταρέα. Είναι βέβαιον ότι δε συμμετείχαν στην εκδήλωση διότι είχε βγει αυστηρό φιρμάνι από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για όλους τους κυβερνητικούς, να μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους!

Να σημειωθεί, παρά το ότι υπήρχαν εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα, ως διακεκριμένοι νομικοί, μιλάμε πραγματικά για την αφρόκρεμα του νομικού κόσμου, δεν υπήρχε ουδείς από την κυβέρνηση.

Σήμερα λοιπόν, όταν οι συμμετέχοντες αποχωρούσαν φτάνοντας στο μικρό αεροδρόμιο, είδαν σε μικρή απόσταση την κυρία Μενδώνη και την κυρία Παναγιωταρέα να ετοιμάζονται να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο ώστε να κατευθυνθούν από το αεροδρόμιο που μόλις είχαν προσγειωθεί, στην πόλη.

Κάποιος λοιπόν ενημέρωσε τις δύο κύριες ότι λίγο πιο πίσω ερχόταν και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Αυτό που ακολούθησε, το βλέπουμε μόνο σε κωμωδίες. Οι δύο κύριες μπήκαν βιαστικά στο αυτοκίνητο με σκοπό να φύγουν γρήγορα για να μην συναντηθούν με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Προφανώς έτρεμαν μην και βγουν καμιά φωτογραφία μαζί του και γίνει έξαλλος ο Μητσοτάκης, που επαναλαμβάνουμε απειλούσε θεούς και δαίμονες, έπαιρνε τηλέφωνο ακόμα και στα κανάλια για να μην υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης!

Στην Βιασύνη τους λοιπόν να αποφύγουν την συνάντηση με τον Παυλόπουλο, ξέχασαν να κλείσουν το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου! Με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ και να ακολουθήσει πραγματικά πάρτι από τους παρευρισκόμενους!

Ήταν όντως ένα ευχάριστο διάλειμμα για το ακριτικό νησί που αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This