Πέμπτη 13/5/2021

Δάσκαλε που δίδασκες! Ο Χαρδαλιάς μετά το κήρυγμα για τις εκκλησίες, φίλησε χωρίς μάσκα το χέρι του παπά (video)

Ο «Mr. Hardy» αφού εξάντλησε την αυστηρότητά του σε πιστούς, εκκλησίες, ιερείς και τον… Γιώργο Κουμουτσάκο, υπέπεσε στο μεγαλύτερο ατόπημα. Αυτό του να κάνεις ο ίδιος εκείνα που απαγορεύεις στους υπόλοιπους. 

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χραδαλιάς μετά από 4 μέρες, στην επιχείρηση απεγκλωβισμού όσων είχαν μείνει αποκομμένοι χωρίς νερό και φαγητό, στο χωριό Οξυά της Καρδίτσας, το οποίο χτυπήθηκε από τον Ιανό.

Εκεί, καταγράφηκε σε βίντεο να χαιρετά τους διασωθέντες χωρίς να φοράει την μάσκα για την οποία έχει θεσπίσει τα τσουχτερά πρόστιμα σε πολίτες και επιχειρήσεις και ως αποκορύφωμα, έσκυψε να φιλήσει το χέρι του παπά. Αν και τελευταία στιγμή προσπάθησε να το «σώσει» φιλώντας το ράσο του ιερέα, η εικόνα προκάλεσε έκπληξη και σφοδρές αντιδράσεις. 

«Δάσκαλε που δίδασκες» είναι η ελληνική παροιμία που ταιριάζει απόλυτα στον υφυπουργό, λίγες ημέρες μετά την επίθεσή του στον αν. υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργο Κουμουτσάκο επειδή κοινώνησε εν μέσω πανδημίας. 

«Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας»  έσπευσε να κατακεραυνώσει τον Κουμουτσάκο «Mr. Hardy», αποδεικνύοντας λίγες ημέρες μετά η κυβέρνηση λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ