Ο Μητσοτάκης πήγε για αυτοψία στην Καρδίτσα και απέκλεισε με αστυνομικές δυνάμεις το «κράξιμο» των πολιτών (video)

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην πολύπαθη Καρδίτσα, σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου προκειμένου να κάνει αυτοψία στις εικόνες καταστροφής που μεταδίδονται από τα ΜΜΕ εδώ και 4 μέρες.

Ένας από τους λόγους που ο πρωθυπουργός καθυστέρησε να δώσει το παρόν κοντά στους πολίτες της Καρδίτας που πνίγηκε κάτω από τη λάσπη, ήταν ότι χθες είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος «Θεοφανώ» Σταύρο Ανδρεάδη και τον επιστημονικό σύμβουλο του Ιδρύματος και βουλευτή της ΝΔ,  Δημήτρη Καιρίδη, για το βραβείο «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πετάξει με ελικόπτερο πάνω από τις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας και επιβεβαίωσε το καταστροφικό μέγεθος της ζημιάς για το οποίο πολίτες και τοπική αυτοδιοίκηση εκπέμπουν SOS τις τελευταίες ημέρες.

https://www.youtube.com/watch?v=DedsLW46a5k

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο δημαρχείο της Καρδίτσας για προγραμματισμένη σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς, όμως κάτοικοι των περιοχών που καταστράφηκαν ολοσχερώς, συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την δραματική καθυστέρηση που άφησε στο έλεος τόσα χωριά, χωρίς νερό, ρεύμα και προμήθειες πρώτης ανάγκης. 

Άνδρες της ΟΠΚΕ βρέθηκαν ευθείς στο σημείο και φρόντισαν να αποκλείσουν τους κατοίκους από την είσοδο του Δημαρχείου προκείμενου να μην «ενοχλήσουν» τον πρωθυπουργό με τα παράπονά τους. Οι κάτοικοι επιχείρησαν να περάσουν από τον αστυνομικό κλοιό που στήθηκε για να τους απομακρύνει, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This