Κυριακή 16/5/2021

Ο Μητσοτάκης πήγε για αυτοψία στην Καρδίτσα και απέκλεισε με αστυνομικές δυνάμεις το «κράξιμο» των πολιτών (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην πολύπαθη Καρδίτσα, σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου προκειμένου να κάνει αυτοψία στις εικόνες καταστροφής που μεταδίδονται από τα ΜΜΕ εδώ και 4 μέρες.

Ένας από τους λόγους που ο πρωθυπουργός καθυστέρησε να δώσει το παρόν κοντά στους πολίτες της Καρδίτας που πνίγηκε κάτω από τη λάσπη, ήταν ότι χθες είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος «Θεοφανώ» Σταύρο Ανδρεάδη και τον επιστημονικό σύμβουλο του Ιδρύματος και βουλευτή της ΝΔ,  Δημήτρη Καιρίδη, για το βραβείο «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πετάξει με ελικόπτερο πάνω από τις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας και επιβεβαίωσε το καταστροφικό μέγεθος της ζημιάς για το οποίο πολίτες και τοπική αυτοδιοίκηση εκπέμπουν SOS τις τελευταίες ημέρες.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο δημαρχείο της Καρδίτσας για προγραμματισμένη σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς, όμως κάτοικοι των περιοχών που καταστράφηκαν ολοσχερώς, συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την δραματική καθυστέρηση που άφησε στο έλεος τόσα χωριά, χωρίς νερό, ρεύμα και προμήθειες πρώτης ανάγκης. 

Άνδρες της ΟΠΚΕ βρέθηκαν ευθείς στο σημείο και φρόντισαν να αποκλείσουν τους κατοίκους από την είσοδο του Δημαρχείου προκείμενου να μην «ενοχλήσουν» τον πρωθυπουργό με τα παράπονά τους. Οι κάτοικοι επιχείρησαν να περάσουν από τον αστυνομικό κλοιό που στήθηκε για να τους απομακρύνει, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ